Survivor - Ανδρέας Ματθαιακάκης: «Δίνει στεγνά» τον Σοϊλέδη–Είναι ειρωνικός και εριστικός off camera
Media

Survivor - Ανδρέας Ματθαιακάκης: «Δίνει στεγνά» τον Σοϊλέδη–Είναι ειρωνικός και εριστικός off camera

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το survivor και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή, love it και έδωσε στεγνά τον Άρη Σοϊλέδη!

Αρχικά ανέφερε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ γεμάτος και πραγματικά ευλογημένος που έζησα αυτή την εμπειρία και ανυπομονώ να γυρίσω πίσω να τα πω όλα στους φίλους μου. Φοράω την μπλε μπαντάνα! Είναι ουσιαστικά το χρώμα που έζησα όλες μου τις στιγμές στο παιχνίδι. Δεν είχα πρόβλημα με την εξέλιξη της αποχώρησής μου. Καταλάβαινα τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι, ήξερα ότι είχε έρθει η ώρα μου να φύγω.»!

Και πρόσθεσε: « Δεν υπήρχε κανένας κώδικας επικοινωνίας όταν πήγα στην κόκκινη ομάδα. Υπάρχουν άτομα που ξέρουν να χειρίζονται καλύτερα τις κάμερες, υπάρχουν άτομα που δίνουν μικρές παραστάσεις, που θέλουν να παίζουν σε όλα τα επεισόδια. Δυστυχώς δεν βγαίνουν όλα προς τα έξω. Κάποιοι που είναι χάλια ψυχολογικά θα φωνάξουν τις κάμερες για να φανούν ότι κλαίνε και να τους λυπηθεί ο κόσμος».

Όσον αφορά τον Άρη Σοϊλέδη είπε: «Είναι τελείως ειρωνικό να κατηγορεί ο Άρης την Ασημίνα για τα μπινελίκια που ρίχνει. Ο ίδιος είναι ειρωνικός και εριστικός off camera, το να κράζει την Ασημίνα είναι άνανδρο αυτό που κάνει. Ο Άρης είναι τυχερός γιατί αυτά που λέει δεν έχουν παιχτεί πουθενά. Η Μυριέλλα είναι πολύ καλή κοπέλα, με προσέγγισε με πολύ καλό τρόπο όταν πήγα στην μπλε ομάδα. Ο Άρης Σοϊλέδης αξίζει μια θέση στον τελικό αλλά δεν θα ήθελα με τίποτα να το πάρει. Είναι πολύ διαφορετική η εικόνα του, από όσο τον έχω ζήσει μέσα στο παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ αλαζόνας. Ελπίζω μέσα στην τετράδα του τελικού να είναι ο Στάθης. Το Survivor μου άφησε μια πολύ καλή γεύση, είναι οι καλύτερες αναμνήσεις. Δεν περνούσα όμως καθόλου καλά στην κόκκινη ομάδα, οπότε δεν με ενόχλησε που έφυγα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved