Elif: Δολοφονική επίθεση κατά της Μελέκ
Media

Elif: Δολοφονική επίθεση κατά της Μελέκ

Elif: Δύσκολες στιγμές περνάει η Μελέκ στη φυλακή και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η κατάσταση αγριεύει. Η Μελέκ γίνεται αποδέκτης μίας ακραίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς, ενώ εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της μία αιματηρή συμπλοκή.

Η Μελέκ, όσο και να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη φυλακή, δεν τα καταφέρνει. Το μυαλό της είναι συνεχώς στην Ελίφ, που και πάλι βρίσκεται μόνη της στην έπαυλη των Χακτανίρ.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, στο πλευρό της Μελέκ είναι μόνο ο Μαχίρ, ο οποίος βρίσκει την καλύτερη δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεση της κοπέλας. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, η Μελέκ περνάει εφιαλτικές στιγμές με τις άλλες κρατούμενες στη φυλακή, καθώς κάποιες από αυτές, είναι βίαιες. Συγκεκριμένα, η Φινταν έχει τον έλεγχο της κατάστασης, ενώ η Νεσρίν, η οποία έχει συμμαχήσει μαζί της, τρομοκρατεί τη Μελέκ μέρα και νύχτα.

Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και προσπαθεί να την εμψυχώσει λέγοντάς της πως έχει βρει την καλύτερη δικηγόρο, που θα αποδείξει την αθωότητα της και σύντομα θα είναι ελεύθερη και πάλι. Η Μελέκ, όμως, δεν το πιστεύει, ενώ η ψυχολογία της με όσα περνάει είναι διαλυμένη. Μάλιστα, η Φινταν βρίσκει κάτι που είναι πολύτιμο για τη Μελέκ, μια φωτογραφία της Ελίφ, και το χρησιμοποιεί εναντίον της, για να την ελέγχει.

Η Μελέκ γίνεται έξαλλη από θυμό και η Τσιτσέκ προσπαθεί να βοηθήσει την κοπέλα. Ωστόσο, η στάση της εξοργίζει τη Φιντάν και καταλήγει να τιμωρηθεί και εκείνη αναλαμβάνοντας μαζί με τη Μελέκ τις πιο βαριές δουλείες. Η κατάσταση αυτή, όμως, συνεχίζεται για μέρες και η Μελέκ εξαιτίας της είναι εξουθενωμένη και νηστική. Η μόνη που την υποστηρίζει είναι η Τσιτσέκ. Η Νεσρίν, όμως, καταλαβαίνει πως η τελευταία βοηθάει τη Μελέκ και στρέφεται εναντίον της.

Μάλιστα, όταν η Τσιτσέκ τολμάει να δώσει λίγο φαγητό στη Μελέκ, η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Η Φινταν, θέλοντας να την τιμωρήσει, χτυπάει την Τσιτσεκ πολύ άσχημα και έτσι ξεκινάει ένας αιματηρός καβγάς. Η Μελέκ,είναι σοκαρισμένη και αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει η ζωή της. Λέει στον φρουρό πως η Φινταν ευθύνεται, αλλά όλες οι υπόλοιπες κρατούμενες λένε το αντίθετο.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό, η Φινταν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μελέκ και την απειλεί. Η Τσιτσέκ μεταφέρεται στο αναρρωτήριο, αλλά δεν λέει την αλήθεια, καθώς φοβάται. Την επόμενη μέρα κι ενώ η Μελέκ είναι σε άθλια ψυχολογική αλλά και σωματική πια κατάσταση μετά τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, η Φινταν δρομολογεί μία δολοφονική επίθεση εναντίον της. Ωστόσο, η Γκαρίς, η νέα κρατούμενη του θαλάμου, σώζει τη ζωή της Μελέκ.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved