Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αναστατώνεται με την αποφυλάκιση του Ακύλα και παίρνει καθοριστικές αποφάσεις. Μία μεγάλη φωτιά ξεσπάει στις Καρυές και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Σεβαστός είναι ο ένοχος. Παράλληλα, ο Σταμάτης θέλει να το σκάσει από το χωριό με τα λεφτά, ενώ ο Νικηφόρος βρίσκεται σε αδιέξοδο σχετικά με την σχέση του με τη Ρένα.

Ο Μελέτης και ο Ακύλας καταφέρνουν τελικά να Βγουν από τη φυλακή. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα στο χωριό και επικρατεί αναστάτωση. Περισσότερο, όμως, απ' όλους θυμώνει ο Δούκας, που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος με τον Βαρουξή καταφέρνουν να βρουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στην ερευνά τους.

Από την άλλη, ο Ζάχος έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για την καριέρα του, ενώ ο Θανάσης επιστρέφει στο σπίτι του. Οι γονείς του, όμως αντιλαμβάνονται πως μετά την περιπέτεια που πέρασε είναι εμφανής η αλλαγή στη συμπεριφορά του. Παράλληλα,η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή των χρημάτων του Ακύλα. Μάλιστα, λίγο αργότερα, όταν τον συναντάει, τον κατηγορεί ευθέως και έρχονται σε σύγκρουση, αν και παλεύει μετά αισθήματα της για εκείνον.

Και ο Νικηφόρος, όμως, παλεύει με τα δικά του αισθήματα για τη Ρένα και τον επικείμενο γάμο τους και παίρνει μία σημαντική απόφαση. Ωστόσο, οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Ενώ αποφασίζει να κάνει μία μεγάλη συζήτηση με τη Ρένα, η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δούκας, βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο, μπαίνει ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια και παίρνει καθοριστικές αποφάσεις βάζοντας σε ρίσκο, όμως την εμπιστοσύνη όλων προς το πρόσωπο του.

Ο Σταμάτης ετοιμάζεται να το σκάσει με τα λεφτά.

Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα ή όχι. Παράλληλα, ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν, εγώ ο Σταμάτης κάνει μία πρόταση στη Βιολέτα. Την ίδια ώρα, η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα ως ένδειξη συμπαράστασης στους τεχνικούς, ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν υπογραφές τέλους στον γάμο τους.

Από την άλλη, ο Μελέτης ζητάει εξηγήσεις απ' την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα και δημιούργησε ένταση ανάμεσα τους. Εν τω μεταξύ, η Ζωή επιστρέφει από την Αθήνα και δίνει τον φάκελο του Θάνου στη Μυρσίνη ζητώντας της να τον παραδώσει στον Δούκα. Ωστόσο, εκείνη, πριν το κάνει, τον ανοίγει και βλέπει τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του Ακύλα.

Τότε, κάνει μία αναπάντεχη ανακάλυψη, καθώς βλέπει σε φωτογραφία τους άντρες που προσπάθησαν ένα βράδυ να σκοτώσουν τον Κωνσταντή έξω από το μαγαζί του. Την επόμενη μέρα, ο Λάμπρος με τον Ζάχο ταξιδεύουν στην Αθήνα με την ελπίδα να συνδέσουν την έκθεση με τον Ξανθό. Ωστόσο, όλοι αναστατώνονται και πάλι καθώς μία μεγάλη πυρκαγιά σημειώνεται στις Καρυές.

Η Ελένη είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα για τις φωτιές που ξέσπασαν και συγκρούεται μαζί του. Παράλληλα, η Μυρσίνη δεν αποκαλύπτει στον Δούκα τις φωτογραφίες των αντρών που μαχαίρωσαν ιόν Κωνσταντή, ενώ λήγει τη μυστική συνεργασία της με τον Ακύλα, θέλοντας όμως να τον εκδικηθεί, καθώς κατάλαβε πως
εκείνος έβαλε τους συνεργάτες του να μαχαιρώσουν τον γιο της.

Στο Διαφάνι, ο Σταμάτης ετοιμάζεται να το σκάσει με τα λεφτά και τον Ζαχαρία, αλλά ο γιος του του αλλάζει τα σχέδια.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved