Elif: Ο Μαχίρ θεωρεί υπεύθυνη για τη φυλάκιση της Μελέκ τη μάνα του!
Media

Elif: Ο Μαχίρ θεωρεί υπεύθυνη για τη φυλάκιση της Μελέκ τη μάνα του!

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι της Ασλί, όπου εκεί βρίσκεται η Μελέκ αλλά και η Ελίφ. Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τη Μελέκ με τις κατηγορίες της απάτης και της απόπειρας δολοφονίας. Η Μελέκ δεν μπορεί να το πιστέψει και η Ελίφ είναι απελπισμένη.

Η Ματσιντέ θέλει να δει τη Σερσέ (Μελέκ) και η Χουμεϊρά με τον Κερέμ δεν θέλουν να την αφήσουν μόνη. Η Ασλί και η Ελίφ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για να δουν τη Μελέκ. Ο Εμιρχάν είναι ενθουσιασμένος με τον αγώνα ανάμεσα σε μπαμπάδες και παιδιά στο σχολείο του και ανυπομονεί να πάει με τον Σαφάκ.

Η Ασλί τηλεφωνεί στον Μαχίρ και ζητάει τη βοήθεια του. Ο Μαχίρ πηγαίνει αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και λέει στη Μελέκ πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο για να τη σώσει.

Η Ματσιντέ δεν καταφέρνει να δει τη Μελέκ επειδή οι αστυνομικοί δεν της το επιτρέπουν. Ο Μαχίρ είναι έξαλλος από θυμό και πηγαίνει στην έπαυλη για να ζητήσει εξηγήσεις για ό,τι συνέβη από τη μητέρα του, την οποία θεωρεί υπεύθυνη…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Κερέμ και η Ασλί δεν καταφέρνουν για άλλη μια φορά να μιλήσουν. Ο Μαχίρ θέλει να ομολογήσει τα πάντα στη Μελέκ αλλά το μετανιώνει την τελευταία στιγμή. Κάποιος παγιδεύει τη Σερσέ (Μελέκ) για κάτι, που ο Κερέμ δεν μπορεί να συγχωρέσει. Η Ελίφ το σκάει και λέει ό,τι ξέρει στη μητέρα της. Προσπαθούν να σκεφτούν τι θα κάνουν όταν την ίδια ώρα ο Κερέμ και η οικογένειά του σκέφτονται τι θα κάνουν με τη Σερσέ. Η Ματσιντέ στέκεται απέναντί τους καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τις κατηγορίες εναντίον της Σερσέ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved