Βίβιαν Κοντομάρη: «Σημασία έχει να αγαπάμε και να είμαστε έτοιμοι να αναγνωρίσουμε το λάθος μας»
Media

Βίβιαν Κοντομάρη: «Σημασία έχει να αγαπάμε και να είμαστε έτοιμοι να αναγνωρίσουμε το λάθος μας»

Η ταλαντούχα ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη, μίλησε για την ηρωίδα της στη σειρά της ΕΡΤ1, Κι όμως είμαι ακόμη εδώ, αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα.

Η Βίβιαν Κοντομάρη, η Μαρκέλλα, από τη σειρά, «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», της ΕΡΤ1, αγαπάει τον Πέτρο αλλά όταν εκείνος αποφασίσει να «βάλει» ανάμεσά τους την Τατιάνα, μάλλον θα... πατήσει πόδι…

Πέρυσι ήσασταν η Φαίη στο Έρωτας με διαφορά, φέτος η Μαρκέλλα στη σειρά της ερτ1, Κι όμως είμαι ακόμα εδώ. Δεν διαφέρουν και πολύ ως ηρωίδες.

Έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Είναι και οι δυο δυναμικές και έχουν μια πιο λαϊκή καταβολή σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, γεγονός που τους δίνει το χαρακτηριστικό να είναι πιο αυθόρμητες. Σύγχρονες και οι δύο, με μεγάλη γοητεία που σε κάνουν να θέλεις να τις πλησιάσεις. Έχω κοινά στοιχεία μαζί τους αλλά στη συμπεριφορά μου απέχω πολύ και από τις δύο. θα έλεγα δηλαδή πως πιο πολλά κοινά έχουν μεταξύ τους, παρά με εμένα».

Πολύ ζηλεύει ωστόσο η Μαρκέλλα. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

«Η αλήθεια είναι πως ο Πέτρος της έχει δώσει πολλές αφορμές. Σε αντίθετη περίπτωση δεν πιστεύω πως θα ζήλευε τόσο. Δικαιολογώ τη συμπεριφορά της στο 1ΟΟ%».

Κάποια άλλη γυναίκα θα είχε φύγει!

«Αυτή είναι η μια εκδοχή. Οι περισσότερες γυναίκες αυτό θα έκαναν. Όμως θα σας θυμίσω πως παλιότερα οι γυναίκες κρατούσαν το σπίτι. Έχουμε δει γυναίκες να κάνουν υπομονή για να μη χαλάσουν τις οικογένειές τους και να είναι πραγματικά δυστυχισμένες. Φυσικά δεν είναι κάτι που επικροτώ και ενστερνίζομαι, όμως παρ’ όλα αυτά, όταν έχεις κάνει μια οικογένεια, για να τη χαλάσεις πρέπει να είσαι σίγουρος, να κάνει καλό σε όλους, αλλιώς οφείλεις να κάνεις τις προσπάθειές σου. Ο Πέτρος την πείθει ότι έκανε ένα σφάλμα και θα επανορθώσει».

Άρα να θεωρήσουμε πως θα κάνει υπομονή;

«Έτσι όπως μας συστήθηκε εξ αρχής καταλάβαμε πως είναι μια γυναίκα που έχει ήδη κάνει υπομονή. Τώρα το αν θα συνεχίσει να το κάνει ή αν θα φύγει... δεν μπορώ να το πω!».

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι ο Πέτρος ερωτεύεται την Τατιάνα!

«Βέβαια, οι δυο τους θα κάνουν σχέση. Όταν ένας άνθρωπος είναι ανοιχτός μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ερωτευτεί. Και ο Πέτρος είναι πολύ επιρρεπής σε αυτό. Αλλά μετά...».

Η Μαρκέλλα θα το μάθει;

«Φυσικά και θα αντιδράσει με μια πιο έντονη στάση. Και λογικό είναι!».

Θα τρομάξει ο Πέτρος με την αντίδρασή της;

«θα τον απασχολήσει».

Είναι ένας έρωτας που θα κρατήσει;

«Αυτό δεν το ξέρουμε. Σημασία έχει να αγαπάμε και να σεβόμαστε και να είμαστε έτοιμοι να αναγνωρίσουμε το λάθος μας κάθε στιγμή».

Η Κατερίνα θα πιάσει δουλειά στην κλινική ως βοηθός του Αλέξανδρου. Μήπως θα είναι εκείνη που θα φέρει κοντά Μαρκέλλα και Πέτρο;

«Αν μπούμε στην ψυχολογία του ανθρώπου που ξέρει ότι πεθαίνει και αποφασίζει να ζήσει τη ζωή του με κάθε τρόπο τότε έχει μια άλλη ορμή. Ας πούμε ότι θα το βάλει το χεράκι της, αλλά χωρίς να συνειδητοποιεί τι κάνει».

Υποψιάζομαι πως σε βάθος χρόνου θα γυρίσει ο τροχός και ο Πέτρος θα είναι αυτός που θα τρέχει…

Πραγματικά δεν τοπ γνωρίζω και μου αρέσει που δεν γνωρίζω».

Ωστόσο, προβλέπεται πως θα μείνει μόνη;

«Αν ο Πέτρος δεν την αγαπάει θα πρέπει να τη χωρίσει. Δεν της αξίζει να την κοροϊδεύει. Της αξίζει να είναι καλά, χαρούμενη και να ζει μια αληθινή ζωή»

Θεατρικά είστε στο Ελιάρτ

«Εδώ και μερικές εβδομάδες είμαστε στο θέατρο Ελιάρτ. Σε μια κωμωδία του Μίμη Καπέρδου που λέγεται «Το δάχτυλο στο μέλι Είναι ένα πολύ μικρό θέατρο και οι θεατές είναι κοντά στη σκηνή. Κάνω την Ελένη, κόρη δημάρχου και σύζυγο δημάρχου, σε μια επαρχιακή πόλη στη δεκαετία του΄80-’90. Τότε που τα πράγματα ήταν πολύ πιο ανέμελα. Τότε που υπήρχε οικονομική ευμάρεια. Αυτό που ενδιαφέρει την Ελένη είναι να παραμείνει καθαρό το όνομα και η υπόληψη του άντρα της και της οικογένειάς της. Όμως ο δήμαρχος έχει την ευκαιρία να καταχραστεί χρήματα, πράγμα που δεν έχει κάνει ξανά… Θα δούμε όμως θα το κάνει πως και τι ρόλο θα παίξουν οι υπόλοιποι σε αυτό», είπε η Βίβιαν Κοντομάρη στο περιοδικό Tv24.

Διαβάστε επίσης:

Βίβιαν Κοντομάρη: «Ένα διάστημα είχα χάσει πολλά κιλά και είχα ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο»

Βίβιαν Κοντομάρη: Η σπάνια εξομολόγηση για την απώλεια που τη συγκλόνισε

Βίβιαν Κοντομάρη: Η δουλειά ως αεροσυνοδός και η αδυναμία στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved