Σασμός: Η μεγάλη έκπληξη στο επεισόδιο της Δευτέρας (4-04) - Νέος έρωτας... καινούργια ιστορία
Media

Σασμός: Η μεγάλη έκπληξη στο επεισόδιο της Δευτέρας (4-04) - Νέος έρωτας... καινούργια ιστορία

Νέο τραγούδι, νέος έρωτας, καινούργια ιστορία στον «Σασμό»!

«Τ’ Ανίκητα», έτσι τιτλοφορείται το νέο τραγούδι που θα ακούσουμε στο «Σασμό», τη δημοφιλή σειρά του «Alpha» που καθημερινά βρίσκεται στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης. Με τη φωνή του Δημήτρη Μπάση, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, συνεχίζονται οι μοναδικές μουσικές στιγμές που μας χαρίζει το soundtrack της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του Alpha. Στο τραγούδι «Τ’ Ανίκητα» συμμετέχει ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Τo βράδυ της Δευτέρας 4 Απριλίου, «Τ’ Ανίκητα» θα ακουστούν πρώτη φορά τηλεοπτικά, συνοδεύοντας μουσικά τις εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς του Alpha. Η Αργυρώ κι ο Σταύρος θα έλθουν πολύ κοντά, θα μοιραστούν τις πρώτες πιο προσωπικές τους στιγμές κι αυτό το τραγούδι θα «ντύσει» τις σκηνές τους.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα, από την Panik Oxygen, και θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, που σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τραγούδια του «Σασμού», έως τώρα, έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, έγιναν πρώτο trend στο YouTube και μετρούν εκατομμύρια views. Πρόκεται για τα: «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα και «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved