Ξεσπά η αδερφή της Πισπιρίγκου! Αποκάλυψε τι της είπε η Ρούλα για τον Μάνο Δασκαλάκη
Media

Ξεσπά η αδερφή της Πισπιρίγκου! Αποκάλυψε τι της είπε η Ρούλα για τον Μάνο Δασκαλάκη

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου (2-04) η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Η αδερφή της κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, τονίζει πως η αδερφή της έχει στοχοποιηθεί ενώ στο "κάδρο" έβαλε και τον Μάνο Δασκαλάκη αποκαλύπτοντας τι της είπε η Ρούλα.

«Δεν διαβάζω τίποτα, δεν ασχολούμαι καθόλου από χθες. Δεν φοβάμαι; Γιατί να φοβηθώ; Όποιος είναι αληθινός δεν έχει λόγο να φοβάται. Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου ότι η Ρούλα μπορεί να έκανε κάτι. Ούτε τώρα πάει. Δε μπορώ να σου πω τι πιστεύω ότι έχει γίνει. Θα τα πω όλα εκεί που πρέπει. Είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα... Στις πρώτες τοξικολογικές γιατί δεν ανιχνεύθηκε αυτή η ουσία και ανιχνεύθηκε τώρα; Είπαν οι γιατροί λάθη; Εντάξει, αν είπαν οι γιατροί… Η αλήθεια θα βγει. Εμείς την αλήθεια την ξέρουμε. Δε μπορώ να την πω, θα την αφήσω να βγει από μόνη της. Είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που είναι εμμονικοί μαζί της, βρήκαν εξιλαστήριο θύμα. Αν ήταν ο Μάνος εκεί, θα ήταν ο Μάνος το θύμα, αντίστοιχα και εγώ», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Στα 9 επεισόδια που λένε, στα 2ή3 ήταν και ο Μάνος μέσα. Υποτίθεται ότι έχουν γίνει 9 απόπειρες, στις 3 κρίσεις ο Μάνος ήταν μπροστά. Δε μπορεί να ξέρει κανείς αν ο Μάνος ήταν μπροστά όταν κατέληξε η Τζωρτζίνα. Αν γίνει μια καλή άρση θα δούμε που ήταν και τι έβλεπε ο Μάνος. Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το τελευταίο επεισόδιο που κατέληξε, μιλάγανε σε βίντεοκλήση»

Όσο για εκείνα που ανέφερε η 33χρονη μέσα από τις φυλακές για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τον πατέρα του, η αδερφή της δήλωσε: «Μου είπε ότι δε θέλει να πω τίποτα σε κανέναν. Δε μπορώ να κρίνω τη στάση του Μάνου, δεν είμαι εγώ κριτής. Άλλος είναι κριτής και βλέπει… Δε ξέρω και δε θέλω να απαντήσω γιατί είπε η Ρούλα για τον Μάνο και τον μπαμπά του».

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved