Σασμός spoiler: Υπό διάλυση η Αργυρώ στη δίκη του Αστέρη – Καταρρέει μέσα στην αίθουσα
Media

Σασμός spoiler: Υπό διάλυση η Αργυρώ στη δίκη του Αστέρη – Καταρρέει μέσα στην αίθουσα

Σασμός spoiler: Καταλυτική αυτή η εβδομάδα στις υποθέσεις των ηρώων αφού την ερχόμενη Πέμπτη (7-04) ο σεναριογράφος μας πάρει ενάμιση χρόνο μετά.

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί.

Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης; Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει αυτή τη συνθήκη η Αργυρώ, τα πράγματα για εκείνη μοιάζουν εφιαλτικά αφού δείχνει να μην τον έχει ξεπεράσει και αυτό θα φανεί από τα πρώτα λεπτά της κατάθεσής της.

Η Αργυρώ κατακλύζεται από ανάμεικτα συναισθήματα, λυγίζει, τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα και ξαφνικά καταρρέει μέσα στην αίθουσα. Όσο για τι τελικά θα συμβεί ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη;

«Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του. Ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση…», έχει πει ο Ορφέας Αυγουστίδης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved