Media

Ορφέας Αυγουστίδης: «Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς και θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση με τον γιο μου»

Gossip-tv Team

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την υπέροχη οικογένειά του, μιας και ο γίος του του έχει κλέψει την καρδιά. 

Είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός, που την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά "Σασμός", η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής της, έχει κερδίσει την προσοχή χιλιάδων τηλεθεατών.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "DOT." και μίλησε στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, μιας και ο ίδιος νιώθει πολύ ευτυχισμένος και ο γιός του πλέον είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογείται ότι είναι πολύ ενεργός μπαμπάς, με τον ίδιο να θέλει να έχει μια πολύ ουσιαστική σχέση με τον λίγων μηνών γιό του.

«Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι και εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια.

Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα αλλά κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά. Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του γιατί ξέρω ότι αργότερα, στην εφηβεία θα έρθει μια αντίδραση…. Με τη Γεωργία σαν ζευγάρι είμαστε πολύ συντονισμένοι και ότι καινούργιο προκύπτει έχουμε την την ψυχραιμία να πούμε “ώπα, εδώ πρέπει να το ξαναδούμε”. Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved