Chart Show Your Countdown: Η Μπέσσυ Αργυράκη τραγούδησε «Κορμί κι αλάτι» και αποθεώθηκε στο Twitter!
Media

Chart Show Your Countdown: Η Μπέσσυ Αργυράκη τραγούδησε «Κορμί κι αλάτι» και αποθεώθηκε στο Twitter!

Chart Show Your Coundown: Απόψε μετράμε αντίστροφα για τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της 10ετίας του '80 και φυσικά οι εκπλήξεις στο πλατό του σόου ήταν από την πρώτη στιγμή πολλές. 

Φυσικά η πιο ζεστή οικοδέσποινα αποδείχτηκε και πάλι η Δέσποινα Βανδή η οποία ήταν όπως πάντα λαμπερή και έτοιμη να υποδεχτεί τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, ειδικά εκείνης της εποχής.

Δείτε στο βίντεο την έναρξη της βραδιάς:

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλατό ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής εκείνων των ημερών ο οποίος είχε να πει τα καλύτερα λόγια στην οικοδέσποινα. "Φτου σου κορίτσι μου, μπράβο" είπε ο αγαπημένος παρουσιαστής στη Δέσποινα Βανδή. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η δημοσιογράφος Έφη Αλεβίζου του Alpha δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στο σόου για τη δεκαετία του '80 τονίζοντας πως είχε τρέλα τότε για την Πωλίνα και τον Μπίγαλη. Δείτε το βίντεο:

Εκεί που έγινε χαμός όμως ήταν με την Μπέσσυ Αργυράκη η οποία τραγούδησε "Κορμί και αλάτι" και αποθεώθηκε, όχι μόνο στο πλατό αλλά και από τους χρήστες του Twitter. Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία της:

Δείτε παρακάτω τα μηνύματα αποθέωσης στο Twitter:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved