Chart Show: Οι πλάκες, οι άγνωστες ιστορίες τραγουδιών που μιλούν για χωρισμό κι οι σούπερ ερμηνείες
Media

Chart Show: Οι πλάκες, οι άγνωστες ιστορίες τραγουδιών που μιλούν για χωρισμό κι οι σούπερ ερμηνείες

Chart Show - Your Countdown: Απόψε (20/3) η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα τραγούδια των χωρισμών και η Δέσποινα Βανδή με την παρέα της μας ταξίδεψαν μουσικά σε τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει. 

Εκλεκτοί και αυτή τη φορά οι καλεσμένοι της οικοδέσποινας η οποία αρχικά καλωσόρισε τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Στανίση, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τη Βίκυ Σταυροπούλου. Δείτε το βίντεο:

Από τις δυνατές ερμηνείες επί σκηνής ήταν του Γιώργου Λιβάνη ο οποίος τραγούδησε υπέροχα τραγούδια του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη. Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Ο Βαλάντης επίσης εμφανίστηκε στη σκηνή και ερμήνευσε live παλιές αγαπημένες του επιτυχίες. Δείτε παρακάτω:

Ο Χρήστος Σαντικάι επίσης συγκίνησε ερμηνεύοντας το "Θα 'θελα να 'σουν εδώ" αλλά και ένα ντουέτο με τον Λάκη Παπαδόπουλο. Δείτε παρακάτω:

Από τις ξεχωριστές εμφανίσεις και ερμηνείες της βραδιάς ήταν φυσικά αυτές του Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και την ιστορία μιας μεγάλης επιτυχίας του. Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Ο Μέμος Μπεγνής επίσης ξεχώρισε με την ερμηνεία του στο τραγούδι "Τράβα Σκανδάλη" που με μοναδικό τρόπο είχε ερμηνεύσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Δυνατή στιγμή του σόου ήταν φυσικά όταν επί σκηνής εμφανίστηκε η Άντζελα Δημητρίου η οποία έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες με τα τραγούδια της για χωρισμούς.

H Άντζελα Δημητρίου και η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψαν σε μία σύντομη που κουβέντα που είχαν στη συνέχεια, τα τραγούδια που έχουν αφιερώσει οι ίδιες σε χωρισμούς τους. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Εκεί που το κέφι απογειώθηκε όμως ήταν όταν εμφανίστηκε live στην παρέα του Chartshow ο Βασίλης Καρράς ο οποίος δεν έκρυψε την τρυφερή σχέση που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τη Δέσποινα Βανδή την οποία βλέπει ως παιδί του. Την ίδια συγκίνηση όμως είχε και η Δέσποινα η οποία για ακόμα μία φορά τόνισε πως ο Βασίλης Καρράς ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved