Media

Chartshow-Your countdown: Ο Κοκλώνης τραγούδησε για τη... σύζυγο Βίκυ και εκείνη τρέλανε τη Βανδή!

Gossip-tv Team

Chartshow-Your countdown: Απόψε η Δέσποινα Βανδή φιλοξενεί ένα υπέροχο θέμα στο σόου μουσικής με τραγούδια χωρισμών που μας στιγμάτισαν. 

Και ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός πλατό αφού εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε ένα από τα επικά τραγούδια χωρισμού του ελληνικού ρεπερτορίου και μάλιστα το αφιέρωσε στη "σύζυγό" του όπως αποκαλεί τη Βίκυ Σταυροπούλου που ήταν μία από τις εκλεκτές καλεσμένες της αποψινής εκπομπής.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός λοιπόν τραγούδησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο το "Σ' έχω κάνει Θεό" με αποδέκτη τη Βίκυ Σταυροπούλου με την οποία ως γνωστόν είναι κολλητοί φίλοι και συχνά στην τηλεόραση υποδύονται το... παντρεμένο ζευγάρι.

Ε τώρα, είχε έρθει και η ώρα να το παίξουν... χωρισμένοι, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να μιλάει για τις φάσεις χωρισμού που έχει περάσει στη ζωή της και τον Νίκο Κοκλώνη να εκμυστηρεύεται στην Βανδή ότι όταν έρθεις σε επαφή με την ηθοποιό, απλά... κολλάς!

Οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν δια στόματος Βίκυς Σταυροπούλου έκαναν τη Δέσποινα Βανδή να... τρελαθεί και να... βγει από τα ρούχα της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved