Γη της Ελιάς: Η ατάκα της Αρετής για το «κακό μάτι»- Επικά σχόλια στο Twitter!
Media

Γη της Ελιάς: Η ατάκα της Αρετής για το «κακό μάτι»- Επικά σχόλια στο Twitter!

Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (3-4) είδαμε ότι η δίκη του Φίλιππου Στεφανέα συνεχίστηκε, με Αρετή και Στέφανο να θέλουν διακαώς να τον οδηγήσουν στη φυλακή. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του Mega, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής της, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί καθημερινά και χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Η δίκη του Φίλιππου είναι σε εξέλιξη και μάλιστα, μετά την κατάθεση της Χάιδως, είδαμε ότι οι ισορροπίες θα αλλάξουν, μιας και εκείνη, για ακόμα μια φορά, έδρασε ανάλογα με εκείνο που θεωρούσε σωστό, αδιαφορώντας για το εάν θα πάει φυλακή ή όχι. Ο Λυκούργος έγινε έξαλλος μαζί της, μιας και την είχε προειδοποιήσει να μην κάνει αυτό που σκέφτεται, μιας και είναι πολύ πιθανόν να καταδικαστεί για ηθική αυτουργία.

Από την άλλη πλευρά και την οικογένεια των Καπερνάρων, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Στέφανο έπρεπε να αποχωρήσει για λόγους υγείας, κάτι που νευρίασε τον Στέφανο, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν αντέχει άλλη αναβολή στην υπόθεσή του και θέλει σύντομα να τελειώνει η διαδικασία.

Η Αρετή ξεκίνησε και πάλι τα "μανιάτικα", μιας και πιστέυει ότι το κακό μάτι ευθύνεται, που ο δικηγόρος τους αρρώστησε και έπρεπε να φύγει. Μάλιστα, η ίδια είπε: "Τώρα βρήκε να του έρθει ο στούφος;". Οι χρήστες του Twitter έκαναν το ένα σχόλιο μετά το άλλο, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους για τις επικές ατάκες της Αρετής.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved