Survivor: Οι ατάκες... φωτιά του Εμμανουήλ, το τρολάρισμα από τους Διάσημους και τα «καρφιά»
Media

Survivor: Οι ατάκες... φωτιά του Εμμανουήλ, το τρολάρισμα από τους Διάσημους και τα «καρφιά»

Survivor: Απόψε, θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας όμως στο μεταξύ οι παίκτες δεν σταματούν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους ή να "καρφώνουν" ο ένας τον άλλον. 

Το αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε από την παραλία των Κόκκινων οι οποίοι τρολάρουν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για τη συμπεριφορά του εν γένει. Χθες, να θυμίσουμε, ο γνωστός κομμωτής και make up artist βγήκε από τους Μπλε που έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, υποψήφιος προς αποχώρηση. "Με ζηλεύεις για τους κοιλιακούς μου, ζηλεύεις το μαύρισμά μου" ακούστηκε από παίκτη των Διασήμων οι οποίοι δεν σταμάτησαν να γελούν. Δείτε το βίντεο.

Κάποιοι έκαναν και μελέτες για τις πιθανότητες που υπάρχουν για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι από τους Κόκκινους θεωρούν πως είναι προς το συμφέρον της ομάδας τους να παραμείνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο παιχνίδι αφού είναι αδύναμος παίκτης. Δείτε τις... αναλύσεις:

Την ίδια ώρα όμως, στη καλύβα των Μπλε ο Απόστολος Ρουβάς ήταν στο στόχαστρο των παικτών με κάποιους να υποστηρίζουν ότι τελευταία ο γνωστός σεφ δείχνει να έχει μεγάλη έπαρση, σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του.

Πάντως, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν δείχνει να χάνει την αυτοπεποίθησή του αφού μιλώντας on camera δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ήρθα σαν αστεράκι και ίσως ενοχλήθηκαν από το φως μου". Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Τάκης πάντως ο οποίος συνεχώς βρίσκεται σε κόντρα με τον Εμμανουήλ, δεν δείχνει να τον συμμερίζεται, δηλώνοντας on camera: "Τι να ζηλέψω; Τα μαλλιά του; Τα παχουλά του μαγουλάκια"; Δείτε το απολαυστικό βίντεο...

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πάντως δείχνει να έχει παράπονα και από άλλους συμπαίκτες του και ειδικά από αυτόν ή αυτούς που μοιράζουν το φαγητό. Μάλιστα, είπε πως αντί για 13 κουταλιές ρύζι, τού έβαλαν τρεις λες και είναι γάτα.

Την ώρα του αγώνα, ο Κωνσταντίνος πήρε θέση μιλώντας για τις επιδόσεις των συμπαικτριών του, της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης, τις οποίες όπως σχολίασε, θεωρεί πιο αδύναμες από εκείνον ο οποίος, να θυμίσουμε, μέσα σε έντεκα μέρες έχει φέρει μόνο έναν πόντο. Δείτε τι είπε λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved