Σε ξένα χέρια: Ο Φλοριάν ζητάει από τον Μάνο 500.000 ευρώ
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Φλοριάν ζητάει από τον Μάνο 500.000 ευρώ

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε (5/4).

Ο Φλοριάν ζητάει από τον Μάνο 500.000 ευρώ και στη συνέχεια προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχει η Τόνια με τον Μάνο. Την ίδια ώρα η Σκορδίλω παλεύει να συνεφέρει τον Φεγκούδη από το λήθαργο στον οποίον βυθίστηκε εξ αιτίας των χαπιών, αλλά δεν ξέρει ότι ο Χαράλαμπος προσποιείται.

Η Τραβιάτα με τον Πάρη φέρνουν τα ρούχα της Σκορδίλως στο σπίτι του Φεγκούδη και ο Πιπερόπουλος αγωνιά για το πού μπορεί να πήγαν τα πράγματα της αδελφής του.

Η Πελαγία δείχνει τα σχόλια που της έκαναν οι φίλοι της στο ίντερνετ για τη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ η Σούλα λαμβάνει μήνυμα από τον Λουδοβίκο που λέει πως λήστεψαν το μαγαζί του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Διώνη και η Τραβιάτα σχηματίζουν μια ανίερη συμμαχία. Ο Πιπερόπουλος χάνει την πρωτοκαθεδρία των πωλήσεων. Η Σκορδίλω στήνει ολόκληρη πλεκτάνη με σκοπό την αποπλάνηση του Φεγκούδη, όμως τα σχέδιά της δεν πάνε όπως τα περιμένει. Η Πελαγία τολμά μια μεγάλη αλλαγή, όσο η Τόνια προσπαθεί να καταλάβει τις κινήσεις του Μάνου.

Από την άλλη, ο Μάνος βρίσκεται σε κρυφές διαπραγματεύσεις με τον Φλοριάν. Κι ενώ όλοι φαίνονται απορροφημένοι στα προβλήματά τους, μία συζήτηση του Χρύσανθου με τη Μάρω οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου της Βάσως και την αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved