Media

Η γη της ελιάς: Ο Εισαγγελέας θέλει ένοχο τον Φίλιππο και στο twitter «σηκώθηκε» θύελλα αντιδράσεων

Gossip-tv Team

Η γη της ελιάς: Το twitter δεν μπόρεσε να δεχτεί την φυλάκιση του Φίλιππου και τα λεγόμενα του Εισαγγελέα.

Η Ιουλία ταράχτηκε από τις αποκαλύψεις του Ισίδωρου για τη διαθήκη και μίλησε εμπιστευτικά γι’ αυτό στον Γιώργη. Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος με τον Μάνο σκέφτονται πώς θα αποκαταστήσουν την αδικία που υπέστη η Μυρτάλη.

Το πάθος μεταξύ Στάθη και Εύας φουντώνει, και το ζευγάρι βρήκε σιγά σιγά τα πατήματά του. Ο Στέφανος μίλησε με πολύ σκληρό τρόπο στη Βασιλική και την έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Αργότερα, ο Φίλιππος πήγε να του ζητήσει τον λόγο και ο Στέφανος του επιτέθηκε με μανία. Στη συνέχεια, ο Στάθης και η Αρετή τον φυγάδευσαν εκτός Αρεόπολης για να γλιτώσει το αυτόφωρο. Η Χρυσούλα αποκάλυψε στην Αρετή με ποια γυναίκα την απατάει ο Στάθης κι εκείνη έγινε έξαλλη.

Η Χάιδω μπήκε με τα κλειδιά της στο σπίτι του Λυκούργου και ανακάλυψε ότι η Μέλπω ζει εκεί. Απογοητευμένη από τον Λυκούργο, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Η Αντιγόνη πήγε στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και συνάντησε τη Μαρία.

Ωστόσο αυτός που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν ο Εισαγγελέας της δίκης, ο οποίος ζήτησε την φυλάκιση του Φίλιππου και την μέγιστη ποινή. Το twitter έγινε έξαλλο με τα λεγόμενα αυτά και ξέσπασε κατά του με επικά σχόλια.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved