Elif: Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου της Κιγιμέτ υπάρχει μια άσχημη εξέλιξη
Media

Elif: Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου της Κιγιμέτ υπάρχει μια άσχημη εξέλιξη

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η οικογένεια Χακτανίρ βρίσκεται στο νοσοκομείο και περιμένει την Κιγιμέτ να βγει από το χειρουργείο.

Όλοι είναι πολύ λυπημένοι και φοβούνται μήπως δεν τα καταφέρει. Ο Μαχίρ είναι στο νοσοκομείο, κάτι που τα μέλη της οικογένειας Χακτανίρ δεν το γνωρίζουν.

Ο Μαχίρ όμως αποφασίζει να εμφανιστεί μπροστά τους. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου της Κιγιμέτ υπάρχει μια άσχημη εξέλιξη, που τους τρομάζει όλους.

Η Ματσιντέ προσπαθεί να καταλάβει αν η Σερσέ (Μελέκ) είναι ένοχη. Η Γκαρίς θέλει να βοηθήσει τη Μελέκ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Μελέκ βρίσκεται στη φυλακή. Ξέρει πως ο Κερέμ δεν την πιστεύει αλλά αυτό που την ανησυχεί και τη στενοχωρεί είναι η Ελίφ. Της λείπει πολύ η αγαπημένη της κόρη. Η Ασλί κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει μαζί της η Ελίφ αλλά αποφασίζουν πως είναι καλύτερα για τη μικρή να μείνει στην έπαυλη με την οικογένεια Χακτανίρ. Η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί και εκείνη για να νιώσει ο Μαχίρ ενοχές για το ατύχημά της και να μισήσει τη Μελέκ. Ο Μαχίρ όμως είναι αδύνατο να μισήσει τη Μελέκ. Ο Κερέμ δεν πιστεύει την Μελέκ, ειδικά μετά και την αποκάλυψη ότι έχει άλλο όνομα. Αυτό δημιουργεί μια μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ασλί. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ είναι ευτυχισμένοι ως νιόπαντρο ζευγάρι, αν και η Λεμάν αποτελεί πάντα πρόβλημα. Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά λύνουν την παρεξήγηση ανάμεσα τους, που είχε δημιουργήσει η Ράνα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved