Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τσάμπα κόπος η εξέταση του τάμπλετ που θάφτηκε με τη Τζωρτζίνα»
Media

Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τσάμπα κόπος η εξέταση του τάμπλετ που θάφτηκε με τη Τζωρτζίνα»

«Τσάμπα κόπο», χαρακτηρίζει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα την εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας για την έρευνα στο τάμπλετ με το οποίο έχει ταφεί μαζί. 

Η ίδια μίλησε στο MEGA και συνεχίζει να επιμένει για την αθωότητα της αδερφής της. «Αν μου φέρουν βίντεο με τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία», λέει χαρακτηριστικά.

Το θρίλερ της Πάτρας συνεχίζεται με την Ρούλα Πισπιρίγκου σήμερα το πρωί να έχει πάρει το δρόμο για τις φυλακές.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου συνεχίζει να δηλώνει σίγουρη για την αδελφή της. Στην Κοινωνία Ώρα MEGA και την Ανθή Βούλγαρη υποστήριξε πως υπάρχουν πολλές ασάφειες στις καταθέσεις των γιατρών.

Μάλιστα, την εκταφή της Τζωρτζίνας προκειμένου να εξεταστεί το τάμπλετ που φέρεται να έβαλε στο φέρετρο η μητέρα της στην κηδεία, τη χαρακτήρισε ως «τσάμπα κόπο».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και για τις αναρτήσεις της αδελφή της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια εμφανίστηκε σίγουρη για όσα δηλώνει, ενώ έφτασε στο σημείο να πει ότι μόνο αν δει βίντεο με την αδελφή της που χορηγεί κεταμίνη, ή αν το ομολογήσει η ίδια, θα το πιστέψει.

Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στις φύλακες του Κορυδαλλού, αφού θα χρειαστεί να κληθεί για κατάθεση, μιας και οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved