Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη, έχει συγκεκριμένη διαταραχή»
Media

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη, έχει συγκεκριμένη διαταραχή»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν οι κ.κ. Γιάννης Πρασσάς, διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο, και Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μιλώντας για την κεταμίνη, ο κ. Πρασσάς εξήγησε ότι «Η κεταμίνη είναι μια ψυχοτρόπος ουσία, σε μικρές ποσότητες, χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική σαν αναισθητικό. Σε μεγάλη δόση είναι επικίνδυνη».

«Τα 6ml είναι μια μεγάλη ποσότητα, κανείς γιατρός δε θα τη συνταγογραφούσε σε ένα μικρό παιδί. Ακόμα και σαν αναισθητικό δε φτάνει σε τέτοιες ποσότητες», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Στο πώς κατόρθωσε να βρει την κεταμίνη, το πιο απλό θα ήταν στην Ομόνοια, ή στο διαδίκτυο. Τα νοσοκομεία δεν έχουν κεταμίνη, τα περισσότερα. Η κεταμίνη είναι για χειρουργεία, εντατικές, είναι συγκεκριμένες οι χρήσεις της. Είναι δυνατόν ποτέ γιατρός να δώσει 6ml κεταμίνη σε ένα παιδί; Πάμε να ανατρέψουμε την κοινή λογική; Απορώ πώς υπάρχει τέτοια υπερασπιστική γραμμή», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Σούρας.

«Όταν τα φώτα σβήνουν και φεύγουν οι κάμερες μένει η αλήθεια της ζωής. Τελείωσαν οι υπερβολές και οι υπερεκθέσεις. Η Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη. Όλη η πορεία έδειξε κάτι απλό. Υπάρχουν ορισμένες διαταραχές που η οικογένεια τις βλέπει από μικρή ηλικία. Όταν η διαταραχή αυτή εξελιχθεί δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Γίνεσαι βίαιος, χωρίς συναισθήματα. Είναι διαταραχή, αλλά όχι αρρώστια, δεν παίρνει από φάρμακα, δεν αντιμετωπίζεται», εξήγησε ο ίδιος.

«Προς το σύζυγο η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εμμονή. Υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει 3 παιδιά και κάνει μαραθώνιο γυρνώντας όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας καταργώντας τη σιωπή; Αυτή η γυναίκα έχει συγκεκριμένη διαταραχή, τα ναρκισσιστικά στοιχεία της φαίνονται, αλλά το χειρότερο είναι ότι δε σεβάστηκε τα 3 παιδιά της, τον χαμό τους», τόνισε κλείνοντας ο κ. Σούρας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved