Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: H μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού (Video)
Society

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: H μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού (Video)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την κρίνουν προφυλακιστέα, αφού δεν πείστηκαν από τα όσα είπε στην απολογία της για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε το πρώτο βράδυ μετά την απόφαση να προφυλακιστεί, στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε λίγο μετά τις 08:30.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απολογία της, με την 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας να κρίνεται προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού, και μάλιστα σε απομόνωση, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με συγκρατούμενές της για λόγους προστασίας της θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την πολύωρη απολογία για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Κατά την έξοδό τους από την ανακρίτρια οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησαν σε δηλώσεις, στις οποίες επισήμαναν ότι η πελάτισσά τους «αρνείται τα πάντα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη θα κρατηθεί σε ένα από τα δυο ειδικά κελιά που βρίσκονται στη γυναικεία πτέρυγα των δικαστικών φυλακών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της κράτησής της μπαίνει σε ειδικό καθεστώς προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια και ακραίες καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα, αφού το κλίμα για εκείνη είναι εκρηκτικό και αναμένεται να πυροδοτηθεί ακόμη περισσότερο μόλις περάσει το κατώφλι των φυλακών.

Δείτε τη μεταγωγή της στις φυλακές στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved