Σε ξένα χέρια: Ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν είναι σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρονται στο νοσοκομείο
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν είναι σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (6/4).

Η Σούλα μαθαίνει ότι το μήνυμα που της έστειλε ο Λουδοβίκος για την ληστεία ισχύει και νιώθει άσχημα απέναντί του. Ο Φεγκούδης το βράδυ γλιτώνει από τα χέρια της Σκορδίλω, η οποία τελικά βρίσκει πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τον Λουδοβίκο.

Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν είναι σοβαρά τραυματισμένοι κι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μπαίνει σε σκέψεις. Η Τραβιάτα πιέζει τον Πάρη να σβήσει και να μπλοκάρει την Πελαγία απο τα σόσιαλ κι όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται γίνεται έξαλλη.

Πώς θα αντιδράσει ο Φεγκούδης όταν η Σκορδίλω θα τον κλειδώσει στην κρεβατοκάμαρα; Ποια η αντίδραση της Ντάντω όταν μάθει τις υποψίες του Μάνου ότι ο Φλοριάν είναι ο πραγματικός πατέρας του Μπάμπη;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φλοριάν ζητάει από τον Μάνο 500.000 ευρώ και στη συνέχεια προσπαθεί να καταλάβει τι σχέση έχει η Τόνια με τον Μάνο. Την ίδια ώρα η Σκορδίλω παλεύει να συνεφέρει τον Φεγκούδη από το λήθαργο στον οποίον βυθίστηκε εξ αιτίας των χαπιών, αλλά δεν ξέρει ότι ο Χαράλαμπος προσποιείται.

Η Τραβιάτα με τον Πάρη φέρνουν τα ρούχα της Σκορδίλως στο σπίτι του Φεγκούδη και ο Πιπερόπουλος αγωνιά για το πού μπορεί να πήγαν τα πράγματα της αδελφής του.

Η Πελαγία δείχνει τα σχόλια που της έκαναν οι φίλοι της στο ίντερνετ για τη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ η Σούλα λαμβάνει μήνυμα από τον Λουδοβίκο που λέει πως λήστεψαν το μαγαζί του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved