Σασμός: Ο Σταύρος βιάστηκε να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ και το Twitter τον... σταύρωσε!
Media

Σασμός: Ο Σταύρος βιάστηκε να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ και το Twitter τον... σταύρωσε!

Σασμός: Μία σκηνή στο αποψινό επεισόδιο της σειράς (5/4) έκανε τους χρήστες του Twitter να αγανακτήσουν με τον πάντα τρυφερό και γλυκό Σταύρο. 

Ο Σταύρος εμφανίζεται ξαφνικά στο γραφείο της Αργυρώς στο ξενοδοχείο όπου δουλεύει στα Γιάννενα και της ζητάει να μιλήσουν.

Της μιλάει για ακόμα μία φορά με τρυφερό τρόπο και ουσιαστικά είναι ερωτική εξομολόγηση.

Της λέει πως του συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο. Πως αν και γνωρίζονται πολύ λίγο καιρό, νιώθει σαν να την ξέρει χρόνια και θέλει να είναι στη ζωή του.

Ξαφνικά βγάζει ένα βελούδινο κουτάκι από την τσέπη του σε σχήμα καρδιάς και η Αργυρώ σαστίζει καθώς δεν περιμένει τέτοια εξομολόγηση, πόσο μάλλον μία πρόταση γάμου.

Μένει σαστισμένη να τον κοιτά όταν ξαφνικά τούς διακόπτει μία υπάλληλος του ξενοδοχείου η οποία ζητά από την Αργυρώ να επιληφθεί ενός θέματος που έχει προκύψει στο ξενοδοχείο όπου κρατά επιτελική θέση.

Η Αργυρώ πετάγεται από τη θέση της, σαν να... σώθηκε από αυτό που επρόκειτο να ακούσει από τα χείλη του Σταύρου.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο Σταύρος επρόκειτο να της ζητήσει να παντρευτούν, όμως δεν πρόλαβε λόγω της "εισβολής" υπαλλήλου του ξενοδοχείου.

Η Αργυρώ φεύγει για τη δουλειά και λέει στον Σταύρο να συνεχίσουν την κουβέντα τους αργότερα καθώς δεν ήταν καλό το timing και εκείνος μένει στο γραφείο να... μετανιώνει για τη βιασύνη που έδειξε.

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Φυσικά, το Twitter έσπευσε να σχολιάσει αυτή την... πρωτοφανή βιασύνη του Σταύρου ο οποίος δεν έχει προλάβει ακόμα καλά καλά να ανταλλάξει παραπάνω από ένα φιλί με την Αργυρώ και ήδη θέλει να την παντρευτεί. Τα σχόλια... επικά! Δείτε τα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved