Survivor: Σε κλίμα συγκίνησης το έπαθλο επικοινωνίας για τους Μαχητές!
Media

Survivor: Σε κλίμα συγκίνησης το έπαθλο επικοινωνίας για τους Μαχητές!

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο και μετά από έναν ιδιαίτερο αγώνα, ο οποίος κρίθηκε στην λεπτομέρεια, οι Μαχητές ήταν εκείνοι,  που κατάφεραν να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. 

Όπως έχουν πει οι περισσότεροι από τους παίκτες του ριάλιτι κατά καιρούς, το έπαθλο της επικοινωνίας είναι πάντα και το πιο δύσκολο, μιας και οι παίκτες φορτίζονται πολύ συναισθηματικά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Απριλίου είδαμε ότι οι Μπλε μπήκαν από την αρχή στον αγώνα αποφασισμένοι, για να κερδίσουν την επικοινωνία και να μπορούν να απολαύσουν τα χαμόγελα των αγαπημένων τους προσώπων. Ο Τάκης Καραγκούνιας, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως είχε έναν λόγο παραπάνω, μιας και πριν από λίγες ώρες είχε πληροφορηθεί για τον θάνατο του πατέρα του.

Έτσι και έγινε και οι Μαχητές κατάφεραν να οδηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε με την κόρη του, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον πατέρα της και την αδερφή της, αλλά και η Βρησιήδα Ανδριώτου, η οποία μίλησε επιτέλους με τους γονείς της, κάτι που το περίμενε καιρό και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τους Μαχητές να μιλούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved