Γεωργόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του φίλου του Πάνου Νάτση και το μήνυμα που θα του έστελνε
Media

Γεωργόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του φίλου του Πάνου Νάτση και το μήνυμα που θα του έστελνε

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον άδικο χαμό του φίλου του Πάνου Νάτση σε τροχαίο.

Επίσης μίλησε για την αντικατάστασή του στο θέατρο από τον ίδιο, αλλά και το μήνυμα που θα του έστελνε αν μπορούσε να τον ακούσει.
«Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης. Ήταν οι πιο περίεργες πρόβες της ζωής μου μετά το θάνατό του. Ο Πάνος μου είχε πει να διαβάσω τα κείμενα για να τον αντικαταστήσω επειδή φοβόταν ότι είχε Covid», ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός για το χαμό του φίλου του και τα συναισθήματά του όταν κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στο θέατρο.

«Όταν φεύγω από το θέατρο στεναχωριέμαι πολύ, επειδή βγαίναμε πάντα, περιμένω τον Πάνο να με πάρει τηλέφωνο», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ περιέγραψε ότι «Από τον Πάνο έχω κρατήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές».

«Το ότι καταφέραμε να βγούμε στην σκηνή μετά το θάνατο του Πάνου Νάτση ήταν ένα κατόρθωμα 8 ηθοποιών και του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνεργασία με το Γιώργο Καπουτζίδη είναι πολύ ωραία», εξήγησε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος αναφορικά με την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο θέατρο ΗΒΗ.

Αναφερόμενος στα της πανδημίας του κορωνοϊού και πώς αυτή έπληξε τους ηθοποιούς, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος σχολίασε ότι «Η πανδημία ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους ηθοποιούς, όλοι οι ηθοποιοί πήραμε τα μπαρ».

Μιλώντας για δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, ο ίδιος είπε ότι «Έχω δουλέψει delivery με ποδήλατο, πραγματογνώμονας σε ασφαλιστικές εταιρίες, σερβιτόρος σε καφέ, σε μπαρ».

«Η μαμά μου έλεγε “ο μικρός πάει σε δραματική σχολή” και ο μπαμπάς απάντησε “από μικρός ήταν καραγκιόζης, τι δουλειά έχει με το δράμα;”», είπε ο ίδιος γελώντας, σχετικά με την αντίδραση των γονιών του όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δεν έχω αγοράσει ακόμα τηλεόραση, όταν πάω στον αδελφό μου κρυφοβλέπω», αποκάλυψε ακόμα.

Κλείνοντας, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος έστειλε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον αδικοχαμένο φίλο του.

«Αν είχε την δυνατότητα ο Πάνος Νάτσης να με ακούσει θα του έλεγα “ραντεβού 9 η ώρα όπου θέλει, να τα πούμε λίγο”», είπε συγκινημένος.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved