Δασκαλάκης:Οι δηλώσεις μετά την υποστήριξη κατηγορίας:«Τα στοιχεία εις βάρος της Ρούλας είναι πολλά»
Media

Δασκαλάκης:Οι δηλώσεις μετά την υποστήριξη κατηγορίας:«Τα στοιχεία εις βάρος της Ρούλας είναι πολλά»

Πάτρα: Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υποστήριξη κατηγορίας έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/4) ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αν και ο Μάνος Δασκαλάκης μπήκε στο κτήριο ανέκφραστος και χωρίς να κάνει δηλώσεις, συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν, όπως συνέβη και με την πρώην σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ κατά την έξοδό του μίλησε στις κάμερες.
Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ο ίδιος δήλωσε σοκαρισμένος και έκανε κάποιες διευκρινήσεις απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Τα στοιχεία εις βάρος της Ρούλας είναι πάρα πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Να θυμίσουμε πως σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μπαμ», αναφερόμενος στην κεταμίνη και το ποιος τη χορήγησε στη Τζωρτζίνα ο Μάνος Δασκαλάκης «άδειασε» την εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, είπε:
«Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο. Και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα…Ότι αυτή η ουσία στο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν υπήρχε! (…) Και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο. Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει. Θα έλεγα μέχρι και τώρα ότι αν υπήρχε σε αυτό το νοσοκομείο το φάρμακο αυτό, ότι έχει γίνει λάθος από τους γιατρούς. Ότι αντί να δώσουν κάτι άλλο έχουν δώσει αυτό. Και θα έλεγα… ακόμη ένα λάθος σε εμένα. Ακόμη ένα λάθος στην οικογένειά μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved