MasterChef: Ανατρεπτικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους νικητές απόψε
Media

MasterChef: Ανατρεπτικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους νικητές απόψε

MasterChef: Μετά τη χρήση της κάρτας ασυλίας από τον Γιάννο Σδούγκα, η Ελισάβετ Κοντοκώστα εξαιρέθηκε από τη Δοκιμασία Αποχώρησης, ενώ τη θέση της πήρε ο Τζόναθαν Χάρτνετ, ο οποίος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και ήταν εκείνος, που αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό.

«Πράσινη Εβδομάδα» για το MasterChef 2022 και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους διαγωνιζόμενους σε μια από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, συσκευασίας και διανομής βιολογικών προϊόντων, για την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας.

Η επιστροφή της Ελπίδας Μορφούλη, του Νίκου Μπέρκα, του Δημήτρη Ταϊρίδη και της Βασιλικής Δροσάτου στο διαγωνισμό φέρνει νέα δεδομένα, αφού οι τέσσερις τους δεν φέρουν διακριτικά ομάδας στις ποδιές τους.

Ποια θα είναι η νέα σύνθεση των δυο ομάδων και πώς θα διαχειριστεί τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, που κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας;

Το μαγειρικό ζητούμενο της δοκιμασίας είναι ένα vegetarian μενού degustation τεσσάρων σταδίων, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στη συνοχή του. Καλεσμένος των τριών chef κριτών, για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ο καταξιωμένος chef Νίκος Μπίλλης.

Η νίκη σε αυτή τη δοκιμασία είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά. Ανατρεπτικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν τους νικητές, αφού τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα κερδίσουν σημαντικά δώρα και κάποιος ένα μεγάλο έπαθλο, που κανείς δεν φανταζόταν.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να οργανωθεί και να συνεργαστεί αρτιότερα, κατανοώντας καλύτερα τις απαιτήσεις της δοκιμασίας, ώστε να οδηγηθεί στη νίκη;

Δείτε εδώ το trailer της Τετάρτης 6/4:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved