Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Όλα γίνονται για το φαίνεσθαι – Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση»
Media

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Όλα γίνονται για το φαίνεσθαι – Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση»

Πάτρα: Στην εκπομπή T-Live μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/4) ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Ο Όθων Παπαδόπουλος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Alpha ότι η εντολέας του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η εντολέας μου δήλωσε ότι δεν έχει να καταλογίσει τίποτα στον κ. Δασκαλάκη. Δηλώνει την έκπληξή της για την μεταστροφή της συμπεριφοράς του, η οποία είναι ξαφνική και αδικαιολόγητη. Θεωρεί ότι όλα αυτά γίνονται για το "φαίνεσθαι". Δηλώνει ότι κατηγορείται άδικα από αυτούς που δεν τη γνωρίζουν, ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει την αθωότητά της. Την κατηγορεί μέχρι και ο σύζυγός της, ο οποίος έπρεπε να της συμπαραστέκεται ηθικά. Δηλώνει την έκπληξη και την απογοήτευσή της. Ο πρώην σύζυγος της δηλώνει ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, ενώ δεν έχει πάρει καν τη δικογραφία. Αρνείται ότι χορήγησε την κεταμίνη στην μικρή Τζωρτζίνα. Θεωρεί ότι είναι ιατρικό λάθος. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται κοινωνική κατακραυγή.


Η ψυχολογική κατάστασή της είναι άσχημη, στερείται της ελευθερίας της, είναι φορτωμένη ψυχολογικά και για τον χαμό των τριών παιδιών της. Είναι μια οικογένεια που έχει διαλυθεί. Είναι φυσιολογικό η ψυχολογική κατάστασή της να είναι άθλια. Δεν θα σταματήσει να φωνάζει ότι είναι αθώα. Μάχεται για να αποδείξει την αθωότητά της», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Γνωρίζω ότι εδώ και μέρες προσπαθεί απεγνωσμένα να συνομιλήσει με τον σύζυγό της, δεν τα έχει καταφέρει. Περίμενε την ψυχολογική και ηθική υποστήριξη του ιδίου που δεν την έχει και αυτό την έχει στεναχωρήσει αφάνταστα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved