Τρία μίλια: Ο Μιχάλης πέφτει θύμα εμβιασμού
Media

Τρία μίλια: Ο Μιχάλης πέφτει θύμα εμβιασμού

Τρία μίλια: Ο Νικόλας συναντάει τον Λάμπη και αρχίζει μία μεγάλη φασαρία, μέχρι που καταλήγει αναίσθητος και μεταφέρεται εσπευσμένα στο ιατρείο του Μιχάλη.

Ο τελευταίος, μαζί με τη Φωτεινή, καταφέρνουν να τον σώσουν, ενώ στη συνέχεια πέφτει θύμα εκβιασμού...

Η Φωτεινή αποφασίζει να φύγει μακριά από την Αθήνα για να γλιτώσει από μία πολύ τοξική σχέση. Επιλέγει ως προορισμό τη Δρακόνησο, από όπου κατάγεται ο Πρώην ασθενής της και εφοπλιστής Γεράσιμος Ανδρεάδης. Σύντομα, λοιπόν, η νεαρή γιατρός .έχει μία προσωπική συζήτηση ρε τον άντρα και του αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους πήρε την παραπάνω απόφαση. Παράλληλα, ο Πέτρος και η Κλειώ, ύστερα από χρόνια καθαρής φιλίας, έρχονται όλο και πιο κοντά-ενώ η Λίζα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλησιάσει τον Εύθυμη. Οι λάθος χειρισμοί της, όμως, φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα και οι σχέσεις τους ψυχραίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Παράλληλα, ο Νικόλας βρίσκει τον Λάμπη στο μαγαζί της Βασιλικής και ξεκινάει μία μεγάλη φασαρία, αλλά καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα. Η Βασιλική, ο Λάμπης και ο Χάρης δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και τηλεφωνούν στον Μιχάλη, προκειμένου να τον μεταφέρουν όσο πιο άμεσα γίνεται στο ιατρείο του.

Εκεί, ο Μιχάλης αναγκάζεται, για πρώτη φορά, να συνεργαστεί με τη Φωτεινή για να τον σώσουν. Στη συνέχεια, ο πρώτος λέει στη Φωτεινή ότι μπορεί να φροντίσει μόνος του το τραύμα του Νικόλα, αλλά εκείνη του θυμίζει ότι δεν είναι σε θέση να κάνει ράμματα με το δεμένο χέρι του. Έτσι, ο Μιχάλης υποχωρεί και δέχεται τη βοήθεια της. Στην ουσία, η Φωτεινή είναι αυτή που κάνει όλη τη δουλειά. Καταφέρνει να ράψει το τραύμα και να σταματήσει την αιμορραγία. Όταν ανακοινώνουν στους υπόλοιπους ότι ο Νικόλας διέφυγε τον κίνδυνο, όλα τα εύσημα τα παίρνει ο Μιχάλης, ο οποίος δεν αναφέρει τίποτα για την αποφασιστική συμβολή της Φωτεινής, προκαλώντας έτσι την έντονη δυσαρέσκεια της.

Ο Τίμος παραπονιέται στον Γεράσιμο, επειδή εκείνος τον πίεσε να βγάλει τον Νικόλα από τη φυλακή, ενώ την ίδια ώρα η Λίζα διαδίδει σε όλο το νησί ότι η Φωτεινή διατηρεί σχέση με έναν παντρεμένο! Έκτοτε οι φήμες για μία υποτιθέμενη σχέση ανάμεσα στη γιατρό και στον Γεράσιμο διαδίδονται αστραπιαία, με την πρώτη να προσπαθεί να ξεκαθαρίσει με όποιον τρόπο μπορεί τα πράγματα. Μάλιστα, από μία σοβαρή παρεξήγηση, αντιλαμβάνεται ότι η Λίζα είναι ερωτευμένη με τον Γεράσιμο. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης λαμβάνει ένα απειλητικό μήνυμα και αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Κάτιας, προκειμένου να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Τελικά, όμως, αυτός που τον διευκολύνει οικονομικά είναι ο Τίμος, ο οποίος του ζητάει για αντάλλαγμα να περιθάλψει έναν παράνομο εγκληματία, που δεν μπορεί να πάει σε κανονικό νοσοκομείο. Εκτός από τους μεγάλους κινδύνους πού συνεπάγεται το συγκεκριμένο εγχείρημα, ο Τίμος και η Κάτια, η οποία έχει πληροφορηθεί για την παραπάνω εξέλιξη, προσπαθούν να κρύψουν από τη Φωτεινή αυτή την παράτυπη δραστηριότητα του Μιχάλη.

Μάλιστα, η Κάτια αποφασίζει να αλλάξει γραμμή πλεύσης και προτείνει στη Φωτεινή να κάνουν ανακωχή. Ουσιαστικά, όμως, θέλει να την απομακρύνει από το ιατρείο, ώστε να μην αντιληφθεί ότι στη διπλανή αίθουσα βρίσκεται ο τραυματισμένος εγκληματίας. Από την άλλη, ο Νικόλας πιέζει τον Πέτρο να χωρίσει από την Κλειώ, διότι είναι κόρη του δημάρχου και θεωρεί ότι η σχέση τους είναι αταίριαστη και δεν θα έχει κανένα μέλλον. Σιγά-σιγά ο Πέτρος δείχνει να επηρεάζεται από τα λόγια του πατέρα του. Αλλά όχι για πολύ. Και αυτό γιατί ο νεαρός άντρας και η Κλειώ αποφασίζουν ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούν οι ίδιοι, προκειμένου να ανακαλύψουν άμεσα ποιος ήταν ο εμπρηστής που έβαλε τη φωτιά στην κλινική. Έτσι, λοιπόν, καταστρώνουν ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο, που χρειάζεται την αποφασιστική παρέμβαση της κοπέλας, προκειμένου να στεφθεί από επιτυχία.

Ο Μιχάλης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκρύψει την παρουσία του τραυματισμένου εγκληματία στο ιατρείο του, ενώ την ίδια ώρα ο Τίμος προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται ο πρώτος για να τα παραδώσει στον μυστηριώδη άντρα που τον εκβιάζει κάθε μέρα και περισσότερο. Παράλληλα, η Ελένη βγαίνει μια βόλτα στην πλατεία και βλέπει την Κάτια να κάθεται στο μαγαζί του Χάρη, μαζί με τη Φωτεινή, και να πίνουν καφέ. Αυτό την προβληματίζει πολύ και της δημιουργεί έντονη ανησυχία, διότι θεωρούσε την πεθερά της σύμμαχο της στην προσπάθεια της απομάκρυνσης της γιατρού από το νησί. Στο μεταξύ, τα κουτσομπολιά της Λίζας για την υποτιθέμενη ερωτική σχέση ανάμεσα στον Γεράσιμο και στη Φωτεινή διαδίδονται όλο και περισσότερο, μέχρι που φτάνουν και στα αυτιά του άντρα, ο οποίος τα ακούει και μένει έκπληκτος. Σύντομα, λοιπόν, η πρώτη αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που έχει πει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πέτρος εκμυστηρεύεται στον Εύθυμη τις υποψίες που έχει αναφορικά με τον Τίμο. Αυτές έχουν να κάνουν με ίο γεγονός πως ο δήμαρχος του νησιού κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό της κλινικής. Αργότερα, ενώ η Κάτια δηλώνει στον Νικόλα ότι είναι θυμωμένη μαζί του για τα προβλήματα που τους δημιουργεί, ο Εύθυμης και η Φωτεινή έρχονται πολύ κοντά!

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved