Σασμός spoiler: Η αδιανόητη κίνηση της Αργυρώς στη δίκη! Η επίθεση στη Σεμίνα μετά τη μαρτυρία της
Media

Σασμός spoiler: Η αδιανόητη κίνηση της Αργυρώς στη δίκη! Η επίθεση στη Σεμίνα μετά τη μαρτυρία της

Σασμός spoiler: Η μεγάλη μέρα φτάνει! Η δίκη του Αστέρη ξεκινά και ουδείς περιμένει την ανατροπή, η οποία θα έρθει από τη Σεμίνα.

Θυμίζουμε πως η Σεμίνα, η σύντροφος του Πετρή, ήταν η μοναδική μάρτυρας στο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο χωράφι οπού ο Πετρής έπεσε νεκρός από το όπλο του Αστέρη.

Και μπορεί ο ίδιος να μην έχει μιλήσει σε κανέναν για το πώς έγινε το φονικό όμως την απάντηση θα δώσει η Σεμίνα, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή της Αργυρώς.

Η Αργυρώ ακούγοντάς την κατάθεση της, θα γίνει έξαλλη καθώς αντιλαμβάνεται πως ο Πετρής προκάλεσε τον Αστέρη κι έτσι θα επιτεθεί στη Σεμίνα με ύβρεις και χειροδικία. Η ομολογία της, όμως, αθωώνει τον Αστέρη, καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως ο θάνατος του Πετρή δεν ήταν φόνος, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από το δικό του όπλο. Αργυρώ και Μαρίνα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που ακούν και φυσικά η οργή τους ξεχειλίζει στο άκουσμα της αθώωσης του Αστέρη.

Ο Αστέρης αθωώνεται και η Αργυρώ παλεύει ανάμεσα στον πόνο γιατί θεωρεί ότι δεν δικαιώθηκε ο θάνατος του αδελφού της αλλά και την ικανοποίηση ότι ο άνθρωπος που είχε ερωτευτεί δεν ήταν φονιάς.

Αυτό το τελευταίο ισορροπεί με έναν τρόπο τις μετέπειτα κινήσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved