Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος βρίσκεται στο Τμήμα για μια κατάθεση που θυμίζει περισσότερο ανάκριση
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος βρίσκεται στο Τμήμα για μια κατάθεση που θυμίζει περισσότερο ανάκριση

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (8/4) επεισόδιο.

Η εγκυμοσύνη της Τραβιάτας προκαλεί αναταραχές και τα χτυπήματα είναι πλέον απανωτά για τον Φεγκούδη. Η Σκορδίλω, απηυδισμένη πια, φεύγει από το σπίτι και αναζητεί παρηγοριά αλλού.

Ο Πάρης δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον ρόλο του συζύγου και πατέρα –και η Διώνη δεν δέχεται με τίποτα να συμβιβαστεί με την ιδέα της εγκυμοσύνης. Αποφασίζει να ξεμπροστιάσει την Τραβιάτα. Ο Μάνος βρίσκεται στο Τμήμα για μια κατάθεση που θυμίζει περισσότερο ανάκριση.

Κι ενώ νομίζει πως τελικά θα γλιτώσει, η εμφάνιση της Μαριτίνας μπορεί να φέρει τα πάνω –κάτω στη ζωή του, και μάλλον προς το χειρότερο. Ο Χρύσανθος έχει μία κατ’ ιδίαν συνομιλία με τη Βάσω. Και το μυστικό που θα αποκαλυφθεί, θα φέρει σίγουρα αναταραχές στις ζωές πολλών.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Πελαγία πιάνει τη Σαλώμη να κρυφακούει έξω από το σπίτι της Μάρως, ενώ ο Φεγκούδης ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από τον έpωτα της Σκορδίλως.

Ο Πιπερόπουλος καταφέρνει να μάθει περισσότερα για τον τραυματισμό του Φλοριάν, ενώ η προσπάθεια της Τραβιάτας και του Πάρη να απαγάγουν τη Μαριτίνα βρίσκει εμπόδια.

Η Διώνη προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να καταστρώσει την επιστροφή της στο σπίτι, ενώ ο Χρύσανθος με την Σούλα καταφέρνουν να εντοπίσουν τη Βάσω. Ποια επαγγελματική πρόταση δέχεται η Πελαγία; Τι κρύβει το σημειωματάριο της Βάσως;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved