Σασμός spoiler: Η σκηνή που «προδίδει» ότι η Αργυρώ έγινε μαμά – Η συγκίνηση της γιαγιάς Ειρήνης
Media

Σασμός spoiler: Η σκηνή που «προδίδει» ότι η Αργυρώ έγινε μαμά – Η συγκίνηση της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός spoiler: Ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ με τους ήρωες να επιστρέφουν ενάμιση χρόνο μετά ο φευγιό της Αργυρώς και της Μαρίνας.

Η δίκη του Αστέρη ξεκινά και η γιαγιά Ειρήνη ζει τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της. Όπως είδαμε στο τρέιλερ η Αργυρώ επιστρέφει για τη δίκη ενώ πίσω της αφήνει τον Σταύρο αλλά όχι μόνο του.

Η Αργυρώ έχει γεννήσει το παιδί του Αστέρη και ο Σταύρος που τόσο έχει αγαπήσει την Αργυρώ το μεγαλώνει μαζί της. Αυτό δεν το έχουμε δει ακόμη και κατά πάσα πιθανότατα θα ο δούμε αργότερα σαν flashback, ωστόσο μια ατάκα της γιαγιάς Ειρήνης το «προδίδει».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Στο σημερινό επεισόδιο

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved