Σασμός: Η Βασιλική έβγαλε τα μαύρα - Φρενίτιδα στο twitter με το φόρεμα που της πήρε ο Μαθιός
Media

Σασμός: Η Βασιλική έβγαλε τα μαύρα - Φρενίτιδα στο twitter με το φόρεμα που της πήρε ο Μαθιός

Σασμός: Χαμός στο twitter με τη Βασιλική και τον Μαθιό!

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε όλους τους ήρωες και τις ιστορίες τους πώς έχουν διαμορφωθεί ενάμιση χρόνο μετά το φονικό του Πετρή και το φευγιό της Μαρίνας με την Αργυρώ από την Κρήτη.

Φυσικά εκείνο το ζευγάρι που πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και του twitter μαζί, δεν είναι άλλο από αυτό της Βασιλικής και του Μαθιού.

Η κίνηση του ερωτευμένου Μαθιού να αγοράσει ένα πολύχρωμο φόρεμα στην αγαπημένη του και έπειτα η απόφαση της Βασιλικής να βγάλει επιτέλους τα μαύρα, προκάλεσε «φρενίτιδα» στο twitter αφού έγινε χαμός από σχόλια.

Δες τα στη gallery

Σχετικά με το μέλλον του ζευγαριού, τα spoilers θέλουν την Καλλιόπη να σκοτώνει τη Βασιλική. Ένα βράδυ στήνει καρτέρι στη χήρα του Στεφανή και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι.

Το τυλίγει με το μαύρο της μαντίλι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της. Ο θάνατος της Βασιλικής διαλύει τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός τον παίρνει υπό την προστασία του και ορκίζεται να ανακαλύψει τον φονιά της αγαπημένης του. Το αν ισχύει ή όχι θα το μάθουμε σίγουρα την επόμενη σεζόν.

Απόψε:

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved