Πάτρα: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο πατέρας έχει ευθύνη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας γλεντάει...»
Media

Πάτρα: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο πατέρας έχει ευθύνη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μας γλεντάει...»

Πάτρα: Με αφορμή την ανάρτησή της αναφορικά με την υπόθεση, η δημοσιογράφος-συγγραφέας Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Live Νews και έδωσε τη δική της εκτίμηση για τα νέα στοιχεία και τη στάση των γονιών των αδικοχαμένων τριών παιδιών.

«Όπως από την πανδημία βγήκε κάτι πολύ θετικό και έχουμε αυτή τη στιγμή ένα εμβόλιο mRNA για τον καρκίνο,ας δούμε αυτή την τραγωδία και να θεσπίσουμε επιτέλους ένα πλαίσιο, γιατί δεν μπορεί να γίνεται ο καθένας γονιός τελικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο Mega.

Τόνισε επίσης πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι νοσηροί, τοξικοί με ψυχωτικές συμπεριφορές που δεν δικαιούνται να κάνουν παιδιά.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Δεν μπορώ να νοήσω, και δεν το λέω μονάχα ως μητέρα, πως ένας πατέρας που βλέπει τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές από τη γυναίκα του, εις βάρος των παιδιών του, δεν έχει κάνει κάτι για να τα προστατέψει».

Αντιθέτως, όπως λέει η δημοσιογράφος, επέλεγε να φεύγει για να προστατεύει τον εαυτό του από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε, αφήνοντας τα παιδιά του σε μία γυναίκα η οποία κατέληξε να κάνει το αδιανόητο.

«Για εμένα έχει ευθύνη», είπε στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου.
«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δασκαλεμένος. Αν παραδεχόταν πως έβλεπε τα όσα κάνει η σύζυγός του, θα είχε άμεση ευθύνη», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πως σίγουρα είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα και χειριστική και μάλιστα αυτή τη στιγμή χειρίζεται ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

«Στην καλύτερη περίτπωση πιστεύω πως υποφέρει από βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, αλλά πιστεύω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved