Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης ούτε λίγο ούτε πολύ μας δουλεύει»
Media

Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης ούτε λίγο ούτε πολύ μας δουλεύει»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται για την υπόθεση της Πάτρας.  

Αρχικά ο κύριος Κατερινόπουλος είπε στη Ναταλία Γερμανού : «Εκτιμώ ότι και άλλα θα βγουν στη δημοσιότητα. Πιστεύω ότι υπάρχει συμμετοχή και άλλων ατόμων και είμαι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα θα τους δούμε να οδεύουν προς τον Κορυδαλλό».

Και υπογράμμισε: «Τον Μάνο Δασκαλάκη τον χαρακτήρισα ζεν πρεμιέ και δεν είναι ποινικό αδίκημα. Την ίδια στιγμή κάνει δηλώσεις κατά της συζύγου του αλλά στην κατάθεσή του δηλώνει την απόλυτη στήριξη σε αυτήν. Ρωτάω γιατί; Τι κρύβει; Ξέρουμε όλοι μας ότι δεν έχουν επικοινωνία. Έχουν τον δικό τους κώδικα.»!

Και πρόσθεσε: «Η στάση του δείχνει ότι ούτε λίγο ούτε πολύ μας δουλεύει.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Η προσπάθεια της 33χρονης ήταν καταφανέστατα να μας αποπροσανατολίσει. Όμως δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της».

Για τα κίνητρα των δολοφονιών των παιδιών είπε: «Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το κίνητρο είναι η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τον Μάνο. Προσωπικά δεν το δέχομαι αν δεχτώ ότι ήταν έγκυος 4 μηνών και το παιδί το «έστειλε». Αν όλα αυτά ισχύουν δεν υπάρχει το κίνητρο της παθολογικής ζήλιας. Δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Οι ανακριτικές Αρχές οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις… Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν οδηγείται ποτέ στη δολοφονία των παιδιών του. Ίσως τα κίνητρα να είναι πολύ πιο σκοτεινά».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved