Πισπιρίγκου: «Λύγισε» η μητέρα της - Η δημόσια έκκληση, η φωτογραφία της Τζωρτζίνας και ο Δασκαλάκης
Media

Πισπιρίγκου: «Λύγισε» η μητέρα της - Η δημόσια έκκληση, η φωτογραφία της Τζωρτζίνας και ο Δασκαλάκης

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου μίλησε στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλιο που ειπώθηκαν πως ίσιωσε τα μαλλιά της για να επισκεφτεί την κόρη της στη φυλακή αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αρχικά σχολίασε την δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, ότι αν αποδειχθεί ότι η 33χρονη έχει δολοφονήσει τα παιδιά τους, τότε θα τη σκοτώσει.

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειριζόταν ποιον; Δεν θέλω να κατηγορήσω, μη με βάζετε σε αυτήν τη διαδικασία. Η Ρούλα του είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή. Δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα γι αυτόν τον άνθρωπο. Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του… Δεν θέλω να πω τώρα. Η ψυχολόγος στην οποία πήγαιναν έχει την απολογία του, ότι πένθησε μόνο για μια μέρα για τη Μαλένα; Το ποιος πένθησε και ποιος έχει χάσει τρία παιδιά, η Πάτρα το ξέρει».

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη της, δηλώνοντας:«Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί. “Μαμά βγάλε με, μαμά είναι άδικο που είμαι εκεί”, αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχω μαζί της. Με κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν».

Τέλος ξέσπασε και έκανε έκκληση να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά της και φανερά συγκινημένη, είπε:«Ζητάω μέσα από την εκπομπή σας… Έκκληση κάνω να με αφήσουν λίγο ήρεμη στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι… Καταλαβαίνει ο καθένας. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου είναι εκεί που είναι. Δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Η Ρούλα ήταν αυτό. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα εκεί! να την κοιτάζει στα μάτια! Τίποτα άλλο δε θέλω να πω. Κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους λίγο να μας αφήσουν και να δούμε πιο ξεκάθαρα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved