Media

Η αποκάλυψη του Κουσουλού για την Πισπιρίγκου: «Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται»

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι από τους ανθρώπους που δεν μασάνε τα λόγια τους και από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι από τους δημοσιογράφους που έχει ασχοληθεί έντονα με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών, κάνοντας μάλιστα και σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων τόνισε πως κάθε φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης χώριζαν, πέθαινε και ένα παιδί.

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη, χανόταν και ένα παιδί. Απ’ ό,τι φαίνεται το βασικό κίνητρο ήταν ο Μάνος. Νομίζω εκεί θα καταλήξει και η δικαστική έρευνα. Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Η ανακρίτρια έδωσε πολύ μεγάλη βάση στην κατάσταση του ζευγαριού, τι σχέση είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν ερωτήθηκε ο Μάνος τι ακριβώς συνέβαινε με την Μαλένα και την Ίριδα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved