Inside Stories

Πέτρος Κουσουλός: Αποκάλυψε τα 4 σημεία που «καίνε» την Πισπιρίγκου! Το κίνητρο και οι αποκαλύψεις!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει για την υπόθεση και υποστηρίζει πως τείνουν να στοιχειοθετήσουν το κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας! 

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, τέσσερα άγνωστα αλλά κομβικά σημεία της σχέσης του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ρίχνουν φως σε όσα έχουν συμβεί με τη μικρή Τζωρτζίνα. Το ζευγάρι φέρεται να είχε τσακωθεί σοβαρά πριν από όλους τους θανάτους των παιδιών τους…

Όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Μπαμ» ο Πέτρος Κουσουλός αύριο Κυριακή (10/4) τα στοιχεία αυτά συνθέτουν το παζλ των αιφνίδιων επεισοδίων της Τζωρτζίνας, ενώ μαρτυρούν πως και τα άλλα δύο παιδιά μπορεί να έχουν χάσει τη ζωή τους από εγκληματική ενέργεια.

Όπως διηγήθηκε, η Ρούλα και ο Μάνος είχαν τον πρώτο μεγάλο καυγά λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή η Μαλένα. Όπως είπε, μέχρι και τον Απρίλιο του 2019 που πέθανε η Μαλένα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, το ζευγάρι διατηρούσε πολύ καλή σχέση. Η 3,5 ετών κόρη τους μέχρι τότε νοσηλευόταν σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας και οι γιατροί είχαν πει πως για ένα μεγάλο διάστημα θα έπρεπε να φιλοξενηθεί σε ξενώνα προκειμένου να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που είχε παρουσιαστεί. Τότε λοιπόν, ήρθε και η πρώτη διένεξη στη σχέση του ζευγαριού.

Οι πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε στη Ρούλαπως θα έπρεπε εκείνη μαζί με τη Τζωρτζίνα να μετακομίσουν στην Αθήνα, ενώ εκείνος θα έμενε πίσω στην Πάτρα για να συνεχίσει να δουλεύει. Εκείνη όμως αντέδρασε έντονα στην ιδέα αυτή, καθώς ήθελε τον Μάνο κοντά της. Ξαφνικά στις 13 Απριλίου η Μαλένα, ενώ είχε εξαιρετικές ιατρικές εξετάσεις, πέθανε μέσα στο νοσοκομείο.

Και ύστερα ήρθε, δύο χρόνια μετά, ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας. Όπως έχει καταθέσει στην ανακρίτρια ο πατέρας, τρεις μέρες πριν τον θάνατο του μωρού υπήρξε ένας πολύ μεγάλος καυγάς με τη Ρούλα στο σπίτι, επειδή έμαθε ότι εκείνη τον απάτησε. Τότε, ο πατέρας των παιδιών μαζεύει τα πράγματά του, φεύγει και εγκαθίσταται στο σπίτι των γονιών του. Στις 21 Μαρτίου, το βρέφος, χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα υγείας νωρίτερα, πεθαίνει στην κούνια του.

Εκεί το βρίσκει η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την αδερφή της, όπως έχουν ισχυριστεί. Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει για τρεις ημέρες στο σπίτι αλλά ξεκινά και τη διαδικασία για το διαζύγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου δε ήθελε τότε να είναι συναινετικό το διαζύγιο αλλά να πάει σε αντιδικία.

Και ύστερα έρχεται η τραγωδία με την Τζωρτζίνα. Η διαδικασία του διαζυγίου δεν προχώρησε περαιτέρω, γιατί η 9χρονη κόρη του ζευγαριού στις 8 Απριλίου του 2021 έπαθε το πρώτο της επεισόδιο. Το ζευγάρι επανενώθηκε και έμεινε μαζί για 9 μήνες. Σε αυτό το διάστημα, όμως, οι σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη με τα πεθερικά του δεν ήταν καθόλου καλές. Τους είχε απαγορεύσει την είσοδο στο σπίτι, ενώ δεν τους άφηνε να επισκεφτούν και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, η Τζωρτζίνα κάνει μία τυπική μαγνητική εξέταση. Δύο μέρες πριν, είχε συμβεί ένα άλλο επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοινώνει στη Ρούλα ότι θα είναι μαζί για τη Τζωρτζίνα, αλλά θα μένουνε σε ξεχωριστά σπίτια. Μετά τη μαγνητική, το κοριτσάκι παρουσιάζει νέα αλλεπάλληλα επεισόδια και δώδεκα μέρες αργότερα καταλήγει.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved