Τρία μίλια: Ο Μιχάλης λαμβάνει κι άλλο απειλητικό μήνυμα
Media

Τρία μίλια: Ο Μιχάλης λαμβάνει κι άλλο απειλητικό μήνυμα

Τρία μίλια: Στο σημερινό επεισόδιο (12/4), ο Μιχάλης λέει στη Φωτεινή ότι μπορεί να φροντίσει μόνος του το τραύμα του Νικόλα.

Εκείνη τού θυμίζει ότι με το δεμένο χέρι του, δεν είναι σε θέση να κάνει ράμματα και έτσι, εκείνος υποχωρεί και δέχεται τη βοήθειά της. Στην ουσία, η Φωτεινή είναι αυτή που κάνει όλη τη δουλειά. Καταφέρνει να ράψει την πληγή και να σταματήσει την αιμορραγία. Όταν ανακοινώνουν στους υπόλοιπους ότι ο Νικόλας διέφυγε τον κίνδυνο, όλα τα εύσημα τα παίρνει ο Μιχάλης, που δεν αναφέρει τίποτα για την αποφασιστική συμβολή της Φωτεινής, προκαλώντας έτσι τη δυσαρέσκειά της. Ο Τίμος παραπονιέται στον Γεράσιμο, επειδή εκείνος τον πίεσε να βγάλει τον Νικόλα από τη φυλακή. Ο Ευθύμης προτείνει στη Φωτεινή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ντόπιων. Η Κλειώ εκμυστηρεύεται στην αδελφή της ότι φιλήθηκε με τον Πέτρο και εκείνη δεν το εγκρίνει. Ο Μιχάλης λαμβάνει κι άλλο απειλητικό μήνυμα. Η Λίζα λέει σε όλους ότι η Φωτεινή διατηρεί σχέση με έναν παντρεμένο!

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Τρία μίλια είδαμε…

Η Φωτεινή, σε μια πολύ προσωπική συζήτηση με τον Γεράσιμο, τού αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί στη Δρακόνησο. Ο Πέτρος και η Κλειώ, ύστερα από χρόνια καθαρής φιλίας, έρχονται όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Η Λίζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Ευθύμη, αλλά οι λάθος χειρισμοί της φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα και οι σχέσεις τους ψυχραίνονται. Ο Νικόλας βρίσκει τον Λάμπη στο μαγαζί της Βασιλικής και ξεκινάει μια φασαρία, αλλά καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα. Η Βασιλική, ο Λάμπης και ο Χάρης δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και τηλεφωνούν στον Μιχάλη. Τον μεταφέρουν στο ιατρείο και εκεί ο Μιχάλης αναγκάζεται, για πρώτη φορά, να συνεργαστεί με τη Φωτεινή, προκειμένου να τον σώσουν. Καλούν στο τηλέφωνο τον Πέτρο, για να τον ενημερώσουν για τον πατέρα του, αλλά εκείνος είναι απασχολημένος με την Κλειώ και δεν απαντάει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved