Πάτρα: Νέα αποκάλυψη «βόμβα» του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το μόνιτορ της Τζωρτζίνας
Media

Πάτρα: Νέα αποκάλυψη «βόμβα» του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το μόνιτορ της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Στις εικόνες από τα μόνιτορ που κατέγραφαν τα ζωτικά σημεία της Τζωρτζίνας φαίνεται καθαρά πως το παιδί παρουσίαζε μία καθ' όλα φυσιολογική εικόνα όταν βρισκόταν μέσα στην μονάδα χωρίς την μητέρα της και πως οι σφυγμοί, οι αναπνοές, η καρδιακή λειτουργία κατέρρεαν όταν η μητέρα ήταν παρούσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του κοριτσιού Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του έκανε αναφέρθηκε και σε ενα άγνωστο μέχρι σήμερα επεισόδιο μέσα στο Ωνάσειο.

«Μίλησαν» τα μόνιτορ

Ντοκουμέντα-φωτιά έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega.

Οι εικόνες από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας, όταν βρίσκεται με τους γιατρούς και όταν έχει δίπλα της την μητέρα της, αποκαλυπτικές.

Όταν η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκεται στην ΜΕΘ οι ενδείξεις της είναι απολύτως φυσιολογικές. Η εικόνα του μόνιτορ αλλάζει όταν δίπλα της, είναι η μητέρα της.

Οι καρδιακοί ρυθμοί και οι αναπνοές (όταν είναι με τους γιατρούς) είναι κανονικές.

Όταν βρίσκεται μαζί με τη μητέρα της ωστόσο, οι σφυγμοί από 86 πέφτουν στο 61,οι αναπνοές της γίνονται 11 το λεπτό και καταρρέει η καρδιακή λειτουργία της.

Όταν η Τζωρτζίνα πήγαινε ξανά στη ΜΕΘ οι ενδείξεις της επανέρχονταν στο κανονικό.

Ύποπτα επεισόδια

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε επίσης ότι τα ύποπτα συμπτώματα της 9χρονης παρουσιάζονταν και στο Καραμανδάνειο και στη Παιδιατρική Κλινική της Πάτρας ενώ και ο πατέρας της Τζωρτζίνας στην ανακρίτρια κατέθεσε για ένα άγνωστο επεισόδιο της μικρής στο Ωνάσειο.

«Πήγαμε στο Ωνάσειο, όπου το πρώτο βράδυ εκεί η Τζωρτζίνα μου, διασωληνώθηκε ξανά, χωρίς να γνωρίζουμε γιατί υπήρξε ξανά αυτό το επεισόδιο, δηλαδή επαναλήφθηκε το επεισόδιο της ανακοπής όμοιο με εκείνο του «Καραμανδάνειο». Λέω ότι είναι όμοιο γιατί την ίδια περιγραφή την είχα ακούσει από την κατηγορουμένη και για το επεισόδιο που έκανε η Τζωρτζίνα στο «Καραμανδάνειο». Την ώρα του επεισοδίου το παιδί ήταν στη ΜΕΘ, χωρίς να έχει κανέναν δίπλα του» ανέφερε στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ιατροί από την Πάτρα, πριν από τον εντοπισμό της κεταμίνης, απέδιδαν κάποια από τα περίεργα επεισόδια της Τζωρτζίνας στη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων.

«Αυτά τα επεισόδια που περιγράφονται είναι συμβατά με τη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων, σε τοξικές δόσεις, που προκαλούν αυτήν την συμπτωματολογία. Μπορούμε να την ταιριάξουμε με όλη αυτήν την κατάσταση που βίωνε το παιδί»δήλωσε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Η μυδρίαση μαζί με άλλα συμπτώματα όπως είναι οι επιληπτικές κρίσεις μπορεί να προκληθεί ως παρενέργεια των αναισθητικών φαρμάκων αλλά μπορεί να προκληθεί ως μία έκφραση του εγκεφάλου στη χαμηλή ποσότητα οξυγόνου» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

Διαψεύδει η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η κατηγορούμενη μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης της διέψευσε ότι έκανε απόπειρες σε βάρος της Τζωρτζίνας, χορηγώντας αναισθητικά φάρμακα.

«Δημιουργούν πολύ άσχημες εντυπώσεις και την δαιμονοποιπύν, την στοχοποιούν άδικα» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως τα στοιχεία για τα περίεργα επεισόδια της 9χρονης κατά τη νοσηλεία της στην Πάτρα, αναμένεται να κατατεθούν από τους γιατρούς στην 18η τακτική ανακρίτρια.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved