Media

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Έχω δώσει το ποινικό μου μητρώο, δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα ποτέ»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Alpha έκανε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας, που αυτή τη στιγμή έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή την αδερφή της και το δηλώνει δημόσια, όποτε της δίνεται η ευκαιρία.
«Επειδή βρήκα ένα παιδί νεκρό, είμαι συνεργός; Οι γιατροί που βρήκαν και την Μαλένα και την Τζωρτζίνα δεν είναι; Η Ρούλα δεν ασχολείται με τίποτα άλλο από το να βρεθεί η αλήθεια για την κεταμίνη. Έμαθα μετά από τη σύλληψη για την ύπαρξη της κεταμίνης. Η Ρούλα δεν πρόλαβε να μου πει, ξύπνησα όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί. Κάποιο λάθος έχει κι όχι από δόλο.», είπε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι εκεί που είναι η Ρούλα, είναι καθαρά για την κοινή γνώμη. Τρώει όσο θέλει, δεν κάνει απεργία πείνας που λένε. Λένε ότι έχω κατηγορηθεί για κάποια σεξουαλική παρενόχληση. Ας έρθει κάποιος μπροστά μου να μου πει "ναι έχεις κατηγορηθεί". Είναι για γέλια. Έχω δώσει το ποινικό μητρώο μου κι είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα ποτέ».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved