Η αινιγματική ανάρτηση της Αντωνά και η αλήθεια για τον τραυματισμό και την επιστροφή του Σοϊλέδη
Media

Η αινιγματική ανάρτηση της Αντωνά και η αλήθεια για τον τραυματισμό και την επιστροφή του Σοϊλέδη

Survivor: Μία αινιγματική ανάρτηση για τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη έκανε η Μαρία Αντωνά στο Twitter και... έβαλε φωτιά!

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία του συντρόφου της με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι γράφοντας τη λέξη: "επιστρέφει". Την ανάρτησή της συνόδευε μία καρδούλα καθώς δεν έχει κρύψει ότι είναι η πιο φανατική του θαυμάστρια και ο άνθρωπος που τον στηρίζει με κάθε τρόπο και σε κάθε επιλογή του.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του ποδοσφαιριστή στον ώμο ο οποίος και τον κρατάει μακριά τις τελευταίες μέρες από τον στίβο μάχης, την τάραξε, την άγχωσε, τη στενοχώρησε. Από την πρώτη στιγμή όμως, ευτυχώς, καθησυχάστηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής οι οποίοι και τη διαβεβαίωσαν πως επρόκειτο για έναν τραυματισμό που δεν ήταν μη αναστρέψιμος. Μπορεί να πόνεσε πολύ, μπορεί να ούρλιαζε εκείνη τη στιγμή, όμως με την κατάλληλη αγωγή όλα θα αποτελούν παρελθόν σε λίγες μέρες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι προσεκτικός ο ίδιος ο Άρης Σοϊλέδης με το χέρι του, να ακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις οδηγίες που του έχουν δοθεί από τους γιατρούς και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε από τον τραυματισμό θα αποτελεί σύντομα παρελθόν. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το Survivor, θα είναι σε θέση σε δέκα μέρες να επιστρέψει και στον στίβο μάχης των αγώνων επάθλων του ριάλιτι επιβίωσης.

Η λέξη "επιστρέφει" της Μαρίας Αντωνά στην ανάρτησή της φυσικά δεν πήγαινε στο ότι επιστρέφει ο Άρης στην Ελλάδα αλλά στους στίβους μάχης. Κάτι που και η ίδια γνωρίζει πως θέλει πάρα πολύ εκείνος για να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση και όχι να είναι μόνιμα στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved