Αντωνά- Σοϊλέδης: Ο μεγάλος έρωτας, το τατουάζ στο χέρι του και ο επικείμενος γάμος!
Showbiz

Αντωνά- Σοϊλέδης: Ο μεγάλος έρωτας, το τατουάζ στο χέρι του και ο επικείμενος γάμος!

O Άρης Σοϊλέδης και  Μαρία Αντωνά είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και, όπως και οι δυο τους έχουν πει δημόσια, ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες από τώρα. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, με τους δυο τους ναμην μπορούν με τίποτα να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης πρόκειται να παντευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και η πρόταση γάμου είχε ήδη γίνει από τον Ιούλιο του 2021, σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, που είχε ετοιμάσει ο Άρης για την αγαπημένη του σύντροφο. Από τότε που ο ίδιος αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να λάβει μέρος στο Survivor, η σύντροφός του δεν σταματά να τον στηρίζει και να του στέλνει γλυκά μηνύματα αγάπης.

Μάλιστα, σε ένα έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο είχε κερδίσει η ομάδα του Άρη Σοϊλέδη και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μηνύματα μαζί της, η ίδια του είχε γράψει χαρακτηριστικά: "Γλυκό μου πλάσμα... Έχω τόση χαρά και άγχος να προλάβω να σου γράψω και να προλάβω να σου πω το πόσο πολύ μου λείπεις...Το πόσο περήφανη νιώθω για εσένα και το πόσο πλημμυρίζω με συναίσθημα με κάθε σου νίκη, ήττα και αγωνία... Θέλω να ξέρεις πως το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή μας το φέρνουν οι δυσκολίες... Κάθε μέρα να κάνεις μια θετική σκέψη και να σκέφτεσαι το πόσο πολύ σε αγαπάω... Μην ανησυχεις για εμένα, είμαι αντράκι και το ξέρεις"

Σεο πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά στην εκπομπή The2Night Show πληροφορηθήκαμε επιπρόσθετα ότι ο Άρης Σοϊλέδης είχε κάνει στο χέρι του ένα τατουάζ με το πρόσωπό της, ενώ σε άλλο σημείο, οι δυο τους έχουν κάνει τατουάζ τα αρχικά τους γράμματα.

Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά την λήξη του Survivor, με την Μαρία Αντωνά να έχει ξεκινήσει όλες τις ετοιμασίες.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved