Media

Survivor: Η συνομιλία του Σοϊλέδη με την Αντωνά: «Ετοίμασε τον γάμο μας όπως τον έχεις ονειρευτεί»

Gossip-tv Team

Survivor: Κατά την διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, ο Άρης Σοϊλέδης είχε την δυνατότητα να μιλήσει με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, με την οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν. 

Οι δυο τους είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, κάτι που έχουν αποκαλύψει και οι δυο τους, αφού ο ένας στηρίζει απόλυτα τον άλλον σε οποιαδήποτε απόφαση τους.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είδαμε ότι οι Διάσημοι κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας, με τους παίκτες να μην μπορούν με τίποτα να πιστέψουν ότι θα έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέα τους.

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε με μηνύματα με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, με την οποία είναι έτοιμοι να παντρευτούν και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι μετά το παιχνίδι θα ορίσουν και ακριβή ημερομηνία. Η Μαρία Αντωνά, με την σειρά της, τον στηρίζει συνεχώς και λέει το πόσο περήφανη είναι για εκείνον, που αγωνίζεται συνεχώς με όλη του τη δύναμη.

Η συνομιλία τους ξεκίνησε με τον Άρη Σοϊλέδη να της λέει το πόσο πολύ του λείπει, με εκείνη να του απαντά χιουμοριστικά ότι έχει αδυνατίσει πολύ και με το που γυρίσει "τον περιμένει ο Τσελεμεντές".

Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά του έστειλε και ένα μακροσκελές κείμενο, λέγοντάς του: "Γλυκό μου πλάσμα... Έχω τόση χαρά και άγχος να προλάβω να σου γράψω και να προλάβω να σου πω το πόσο πολύ μου λείπεις...

Το πόσο περήφανη νιώθω για εσένα και το πόσο πλημμυρίζω με συναίσθημα με κάθε σου νίκη, ήττα και αγωνία... Θέλω να ξέρεις πως το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή μας το φέρνουν οι δυσκολίες... Κάθε μέρα να κάνεις μια θετική σκέψη και να σκέφτεσαι το πόσο πολύ σε αγαπάω... Μην ανησυχεις για εμένα, είμαι αντράκι και το ξέρεις"

Στη συνέχεια, ο Άρης της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης, λέγοντάς της: "Μέχρι να γυρίσω, ετοίμασε τον γάμο μας, όπως ακριβώς τον έχεις ονειρευτεί"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved