Media

Survivor: Οι πανηγυρισμοί των Διασήμων για τη νίκη, η συγκίνηση του Άρη και τα γαλλικά του Τάλα!

Gossip-tv Team

Survivor: Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κατέκτησαν τη νίκη στο έπαθλο ασυλίας και φυσικά πανηγύριζαν όχι μόνο επειδή θα φάνε ξανά αλλά και γιατί θα μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. 

Το αποψινό (8/3) έπαθλο επικοινωνίας ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τους Διάσημους καθώς ήξεραν πως θα μπορούσαν να συνομιλήσουν -για πρώτη φορά από την έναρξη του παιχνιδιού- σε ζωντανό χρόνο με τους δικούς τους ανθρώπους, στενούς συγγενείς ή συντρόφους.

Οι Μπλε, αν κέρδιζαν, θα μπορούσαν να διαβάσουν απλά μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους καθώς έχουν κερδίσει μόλις μία φορά έπαθλο επικοινωνίας.

Σημασία έχει πως οι Διάσημοι έδειξαν μεγαλύτερο δυναμισμό από τους μπλε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν τελικά να υπερισχύσουν.

Έτσι, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο γεύμα, θα είχαν και την ευκαιρία να μιλήσουν απευθείας μέσω μηνυμάτων με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο τέλος του αγώνα, οι Κόκκινοι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τη χαρά τους και πανηγύρισαν έξαλλα ενώ o Άρης αμέσως μετά εξήρε την αγωνιστικότητα της Ευρυδίκης για την οποία είπε ότι ακόμα και την ώρα που χτύπησε στο κεφάλι και ήταν ζαλισμένη, έλεγε και ξαναέλεγε ότι θέλει να παίξει, αρνούμενη να παραδώσει τα όπλα.

Στο... αντίπαλο στρατόπεδο όμως, ο Τάλα θυμωμένος που δεν θα κατάφερνε να έρθει σε επαφή με την αγαπημένη του Βανέσα, άρχισε τα... γαλλικά. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τον πανηγυρισμό των Διασήμων:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved