Survivor: Έξω φρενών όλοι με τον Εμμανουήλ αλλά εκείνος αμετακίνητος: «Τους ξεβράκωσα όλους»
Media

Survivor: Έξω φρενών όλοι με τον Εμμανουήλ αλλά εκείνος αμετακίνητος: «Τους ξεβράκωσα όλους»

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει γίνει... κόκκινο πανί για τους Μπλε οι οποίοι δείχνουν πραγματικά εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά του.

Μόνιμο θέμα συζήτησης λοιπόν στην Μπλε ομάδα είναι ο γνωστός make up artist ο οποίος δείχνει να έχει χάσει κάθε επαφή με τους συμπαίκτες του.

Σε μία κουβέντα που είχε η ομάδα με θέμα συζήτησης, βέβαια, τη συμπεριφορά του ο Στάθης Σχίζας είπε: «Ο Κωνσταντίνος έχει δώσει μια μαυρίλα στο παιχνίδι... Έχει αρχίσει να μην έχει πλάκα. Στην αρχή είχε δώσει ένα χρώμα. Πλέον έχει δώσει μια μαυρίλα στο Survivor. Μας έπιασε το κεφάλι μας με όλο αυτό που συνέβη με όλους τους Μπλε. Ήταν ένα ρωμαϊκό συμβούλιο».

Ο ίδιος συνέχισε παίρνοντας, για πρώτη φορά, το μέρος του Τάκη Καραγκούνια για τον οποίο ο Κωνσταντίνος είχε πει πως δεν είναι πρότυπο πατέρα για την κόρη του. Ο Στάθης σχολίασε:

«Δεν μπορείς να ξέρεις με τι δυσκολίες μεγαλώνει ένας πατέρας το παιδί του, με τι στερήσεις. Ο Τάκης ξενιτεύεται για να ζήσει το παιδί του. Δεν του πέφτει λόγος του Εμμανουήλ και του κάθε Εμμανουήλ. Η οικογένεια είναι άβατο. Λέει για μπούλινγκ και την ίδια στιγμή έκανε μπούλινγκ στην κόρη του Τάκη»

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όμως είναι αμετανόητος και αμετακίνητος στη συμπεριφορά του καθώς είπε on camera:

«Έχω έρθει για να αφήσω ιστορία στο ελληνικό Survivor. Υπάρχει κακία και ζήλια απέναντί μου γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές. Αλλά θα μείνω ακόμα και με τη χειρότερη ομάδα».

Ο Τάλα πάντως, έχει πλέον βγει εκτός εαυτού καθώς είπε για τον Κωνσταντίνο: «Είναι απαράδεκτα, δεν μπορείς να λες τέτοια ψέματα και ειδικά σε όλο το πανελλήνιο να λες ότι τρως μπούλινγκ και ρατσιστικά σχόλια. Δεν μπορείς να το πεις αυτό ούτε σαν ψέμα! Μάλλον δεν ξέρει τι είναι μπούλινγκ». Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Και ο Μαρτίκας βέβαια είναι ξεκάθαρα εναντίον του Εμμανουήλ από τον οποίο κράτησε αποστάσεις, λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας σήμερα:

Όσο για τον Τάκη Καραγκούνια, δεν δίστασε να ειρωνευτεί τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «είναι δύσκολη η νίκη με έναν αδύναμο κρίκο που δεν μπορεί να φέρει πόντο».

Ακάθεκτος ο Εμμανουήλ πάντως, όταν πήρε τον λόγο, "έδωσε" ξανά τους συμπαίκτες του, λέγοντας πως άκουσε πολλά... κοσμητικά επίθετα κατά την επιστροφή τους στην καλύβα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, νιώθοντας αποκομμένος από την ομάδα του, αποφάσισε να απέχει από το συμβούλιο της ομάδας του. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved