Η Γη της Ελιάς:Έξαλλοι οι τηλεθεατές-Τι τους ενόχλησε και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στο Twitter;
Media

Η Γη της Ελιάς:Έξαλλοι οι τηλεθεατές-Τι τους ενόχλησε και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στο Twitter;

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλοι είναι οι τηλεθεατές που παρακολουθούν φανατικά την καθημερινή σειρά του Mega.

Εκτός από το μωρό της Βασιλικής και το καυτό φιλί του Στάθη με την Εύα που σχολιάστηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας, άλλο ένα θέμα απασχόλησε τους φανατικούς τηλεθεατές.

Οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια τολυ επεισοδίου ήταν πολλές και μάλιστα είδαν ότι την Τετάρτη θα προβληθεί ποδοσφαιρικός αγώνας που σημαίνει ότι το επεισόδιο θα είναι μικρότερο σε διάρκεια.
Επιπλέον, είδαν ότι επεισόδιο άλλης μιας αγαπημένης σειράς, των Συμπέθερων από τα Τίρανα, δεν θα έχει επίσης αυτή την Παρασκευή και τα νεύρα τους έγιναν... τσατάλια!

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί:

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς...

Ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον Στάθη με την Εύα και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του.

Όλοι συμβουλεύουν τη Μυρτάλη να συμβιβαστεί στο θέμα της περιουσίας, εκείνη όμως δεν θέλει να κάνει πίσω. Ο Στάθης σκέφτεται να μετακομίσει και ο Ιάκωβος τον προτρέπει να συγκατοικήσει με την Εύα.

Θέλοντας να αντιμετωπίσει τον φόβο της, η Μυρτάλη πηγαίνει στο σπίτι της για να πλύνει ρούχα, αλλά την πιάνει κρίση πανικού, καθώς ξαναβιώνει τη δολοφονία του Νικήτα.

Η Εύα εμφανίζεται στο μαγαζί της Αρετής και οι δυο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση. Το έντονο φλερτ της Σοφίας προς τον Αποστόλη φέρνει την Ευτυχία σε πολύ δύσκολη θέση. Λίγο αργότερα, ο Αποστόλης προτείνει στη Σοφία να πάνε οι δυο τους για φαγητό και η Ευτυχία ζηλεύει, αλλά το κρύβει. Ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στον Κουράκο και η κουβέντα τους είναι έντονη. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα ψέμα της Μέλπως και γίνεται έξω φρενών. Η Μυρτάλη κάνει αντιπρόταση στον Ισίδωρο διεκδικώντας το 51% της περιουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved