H Γη της Ελιάς: Η Αρετή «τα έψαλλε» στην Ελένη για την μαγειρική- Επικά σχόλια στο Twitter!
Media

H Γη της Ελιάς: Η Αρετή «τα έψαλλε» στην Ελένη για την μαγειρική- Επικά σχόλια στο Twitter!

H γη της ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (12-4) είδαμε, για ακόμα μια φορά, ότι η Αρετή θέλει να πει αυτό που νιώθει, αδιαφορώντας για το αν θα προσβάλλει τον άλλον. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της, έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, οι οποίοι και παρακολουθούν, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις στην Αερόπολη γίνονται συνεχώς, όλο και περισσότερες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Απριλίου, είδαμε ότι η Ελένη, ως καινούργια κοπέλα του Στέφανου πλέον, επισκέφθηκε το σπίτι των Καπερνάρων, για να δει την Αρετή και να πουν "τα δικά τους". Άλλωστε, η Αρετή είχε δείξει από την αρχή ότι την συμπαθούσε ιδιαίτερα, μιας και ήθελε να την δει μαζί με τον Στέφανο ζευγάρι, αφού φυσικά έκανε πρώτα τα πάντα, για να τον χωρίσει από την Μυρτάλη.

Η Ελένη, ενώ καθόταν με την Αρετή και τον Στέφανο, ξεκίνησε μια συζήτηση με την Αρετή, που το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν συνέφερε κανέναν. Η Αρετή την ρώτησε αν ξέρει να μαγειρεύει και ενώ η Ελένη της απάντησε πως όχι, εκείνη ξεκίνησε την ¨κατσάδα" και της είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος που δεν ξέρει τίποτα.

Τα σχόλια στο Twitter, για ακόμα ένα βράδυ, ήταν απολαυστικά, με τους χρήστες να "σταυρώνουν" την Αρετή για την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελένη, την οποία και φυσικά έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved