Survivor: Πλάνταξαν στο κλάμα οι Μαχητές στο έπαθλο- Τα λόγια του Τάκη για τον χαμό του πατέρα του!
Media

Survivor: Πλάνταξαν στο κλάμα οι Μαχητές στο έπαθλο- Τα λόγια του Τάκη για τον χαμό του πατέρα του!

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (12-4) είδαμε τους Μαχητές να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μιας και θυμήθηκαν τις παιδικές τους στιγμές.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που οι παίκτες αγωνίζονται για την επικοινωνία, ο καθένας δίνει τον καλύτερό του εαυτό, μιας και η επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους είναι ο, τι πιο πολύτιμο μπορούν να διεκδικήσουν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Απριλίου, παρακολουθήσαμε έναν συγκλονιστικό αγώνα μεταξύ Διασήμων και Μαχητών, αφού ομάδες είχαν ισχυρή θέληση για την κατάκτηση του επάθλου. Το αγώνισμα πήγε σε flag race, το οποίο και επεισοδιακά κέρδισαν οι Μαχητές, οι οποίοι ήταν και εκείνοι που απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας. Τα μέλη της ομάδας των Μαχητών είδαν φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία, οι οποίες και συνοδέυονταν από ηχητικά μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων.

Χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς ήταν εκείνη που ο Τάκης Καραγκούνιας άκουσε τον αδερφό του να του περογράφει την εικόνα που του είχε στείλει. Ο Τάκης είπε ότι εκείνη η φωτογραφία ήταν από το πατρικό του σπίτι, όπου έμεναν όλοι μαζί. Ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε σε κλάματα, μιας και είπε ότι τώρα πλέον ο πατέρας τους δεν είναι στη ζωή, μεταφέροντας το μήνυμα στον αδερφό του να προσέχει την μητέρα τους και να κάνει κουράγιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο με το έπαθλο επικοινωνίας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved