Σασμός spoiler: Η παπαδιά δίνει «ρέστα» -  Μετά τη δίκη «τσάκισε» σκαλτσούνια απ' τη στενοχώρια της
Media

Σασμός spoiler: Η παπαδιά δίνει «ρέστα» - Μετά τη δίκη «τσάκισε» σκαλτσούνια απ' τη στενοχώρια της

Σασμός spoiler: Νέο επεισόδιο απόψε με τις συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη του Αστέρη.

Ο Άγγελος οργισμένος μιλά σκληρά για τον Αστέρη και έρχεται σε διαμάχη με τη Στέλλα, την στιγμή που προσπαθεί να τον υπερασπιστεί.

Την ίδια ώρα στο χωριό, η παπαδιά που ήταν παρούσα στην κατάθεση της Μαρίνας μεταφέρει στο καφενείο το κλίμα αλλά και όσα έχουν ειπωθεί ενώ η επική στιγμή φτάνει όταν σταματάει τη συζήτηση απότομα και ζητά από τον Παντελή σκαλτσούνια. Ο παπάς τη μαλώνει αλλά εκείνη έχει τη δικαιολογία της.

«Αφού ξέρεις παπά μου πως όταν στενοχωριέμαι θέλω να τρώω», λέει.

Μην χάσετε απόψε, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, στις 21:00

Επεισόδιο 125

Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε. Θα αντέξει την πίεση; Ο Άγγελος στην κατάθεσή του βγάζει οργή και μένος εναντίον του Αστέρη. Το χωριό βρίσκεται στον πυρετό της δίκης, ενώ ο Αστέρης στωικά υπομένει τη μοίρα του. Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιό της.

Η Θοδώρα θα κάνει μία προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρα της και να κάνει… στροφή στα επαγγελματικά της. Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο. Πώς θα αντιδράσει εκείνη; Ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, που εγκυμονεί… «εκρήξεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved