Σασμός: Ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων
Media

Σασμός: Ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά. 

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συναντά ωστόσο την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη; Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει.

Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη. Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων, και ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα...

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε. Θα αντέξει την πίεση; Το χωριό βρίσκεται στον πυρετό της δίκης, ενώ ο Αστέρης στωικά υπομένει τη μοίρα του. Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιό της. Η Θοδώρα θα κάνει μία προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρα της και να κάνει… στροφή στα επαγγελματικά της.

Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο. Πώς θα αντιδράσει εκείνη; Ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, που εγκυμονεί… «εκρήξεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved